Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво означава „16 МИЛИАРДА ЛЕВА откраднати и одрани от гърба на българите“

Говорим за грабеж на милиарди, одрани от гърба на българите, но милиардите дори не можем да си ги представим! 
Трудно е да се осъзнае размера на грабежа и за това ще го напишем, като се чете, може би по-лесно ще бъде разбрано.
След направените от БОЕЦ разкрития за размера на несъбраното ДДС, хората разбират, че ги управляват крадци и мошеници, но трудно си представят размера на грабежа.
Какво означава „16 МИЛИАРДА са установените ДДС измами”?
Означава следното: 
С 16 МИЛИАРДА от днес за следващите пет години пенсиите на два милиона български пенсионери могат да бъдат увеличени със 100 лева още от утре и пак да останат ПЕТ МИЛИАРДА. С тези ПЕТ МИЛИАРДА могат да се изплатят задълженията на всички общински и държавни болници и да се назначат полицаи ВЪВ ВСЯКО СЕЛО и да им се платят заплатите за следващите пет години, включително да бъдат осигурени с автомобили.

И пак ще останат ЧЕТИРИ МИЛИАРДА. С тези ЧЕТИРИ МИЛИАРДА могат да бъдат увеличени заплатите на всички лекари в държавните и общински болници с 1000 лева и пак да останат ТРИ МИЛИАРДА. 
С тези ТРИ МИЛИАРДА може да бъде построена магистрала от София до Видин с тунел под Петрохан и пак да останат ДВА МИЛИАРДА. С Тези ДВА МИЛИАРДА можем да осигурим достъп до качествена здравна помощ и грижа на всеки български гражданин и пак да остане ЕДИН МИЛИАРД. Този един милиард спокойно можем да го оставим на айдуците да го окрадат и пак ще сме доволни, ако направим останалите неща.
САМО ЧЕ, крадците и престъпниците са получили всичките 16 МИЛИАРДА, а народа само е платил сметката! По 15 лева всеки месец от всички шест милиона българи за последните 17 години! От еднодневното бебе, до сто годишният дядо. ВСЕКИ МЕСЕЦ!
И този грабеж е вървял пред погледа и с покровителството на всички управляващи след 2000 г. Най-голям е грабежът по време на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов , около три пъти повече от всички други взети заедно. И то по същото време, когато ни убеждаваха, че трябва да стягаме коланите и че държавата няма пари дори за лекарства за онкоболните, или за животоспасяващо лечение на деца в чужбина.
Та така. Дано е станало по-ясно какво означават 16 МИЛИАРДА ЛЕВА.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/16_25.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!