Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дейли Телеграф: Русия може да върне Британия в каменната ера

Съвременният живот много зависи от електричеството, затова диверсията против енергийната система на страната ще доведе до срив в снабдяването с вода, гориво, транспорт и комуникации.

Експерти по сигурността заявиха, че ако излезе от строя британската енергийна система, градовете в страната могат да се превърнат в необитаеми за няколко дни. 
Ако населението им пропусне четири хранения, в страната ще избухне анархия, пише „Дейли Телеграф“. 

Съвременният живот зависи от електричеството, затова ако то продължително време отсъства, ще предизвика липсата на вода и гориво, крах на банковата система, прекратяване на движението на транспорта и изключване на линиите за свръзка. 
Това ще върне страната в каменния век, отбелязва вестникът.


Тази мрачна картина се появи няколко седмици, след като британският министър на отбраната заяви, че Русия шпионира енергийната инфраструктура на Британия и може да предизвика „хиляди и хиляди“ смъртни случаи, като отреже за страната източниците на енергоснабдяване. 

Изследвания на службите за сигурност във Великобритания показват, че ако хората пропуснат четири хранения, страната ще се потопи в анархия заради мародерство. Когато хората изядат всичките си запаси от хладилниците, общественият ред ще бъде нарушен, смятат експерти. 

Издателство “Распер”

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_818.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!