Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако аз бях премиер, сега бих изгонил десетки ЗАПАДНИ дипломати... за опит да разпалят война...

Ако аз бях начело на България, сега бих изгонил не руски, а западни дипломати. Като опит на малка България да даде своя принос за намаляващия шанс да се опази световният мир.
Съвсем очевидно е, че Западът създаде провокация, с цел да се скара с Русия. Ако наистина Русия бе отровила Скрипал, реакцията на Запада не би била толкова остра и толкова крайна.
При други подобни случаи, имаме далеч по-леки реакции.
Сега очевидно Скрипал е само повод за стартирането на много по-голям замисъл. Замисъл целящ тотално изостряне на отношенията между Запада и Русия. И това го прави Западът, не го прави Русия.
Съответно - ако сме честни със себе си, и с интересите на самата ни клета планета, то би трябвало да застанем на страната на Истината. Западът се е разложил и самозабравил. Пали войни навсякъде, сега иска да запали и Трета световна война. Може би си мисли, че може да я спечели. Изобщо не е изключено и така да си мисли.

Само че, ние и 99% от света, със сигурност ще изгубим от подобна война. Включително ще загубят гражданите на западните страни, дори ако елитите се спасят, и дори ако чисто формално, тези елити оцелеят като "победители" в ядрен апокалипсис. И наш рационален и човешки дълг, е да се противопоставим на това! Да останем верни на Истината, която е единственият ни съюзник.
Още като започна кризата в Украйна, Путин ясно предупреди - и да не беше Украйна, друго щяха да измислят. Те искат да превърнат Русия във враг.
Ето сега виждаме, че са способни да измислят каквото им е необходимо. И дори да постигат резултати с него. Факт е, че малоумните елити на много държави тръгнаха след лъжите.
Вероятно и Бойко ще тръгне. Може ли той да не е послушен...
Но аз ако бях на мястото му, бих тръгнал срещу Звяра, а не срещу онзи, който се бори със Звяра...

Добри Божилов
27.03.2018

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_281.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!