Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новоизлюпеният русофил Бойко ще гони руски дипломати, по нареждане на Лондон...

България ще гони руски дипломати. Не е ясно какво точно лошо те са направили тук, но ще го правим, защото Великобритания "вярва", че руснаци са отровили Скрипал. Доказателства няма.
Но дори това да е така, какво общо имаме ние със случая?
Защо България трябва да разваля отношенията си с Русия, заради англичаните?
Очевидно някой опитва да измисли конфликт с Русия и да ни въвлече в мръсните си игрички...
Ето какво написа по въпроса известният Фейсбук коментатор Стефан Северин:
"ПАК СМЕ В ОТБОРА НА МРЪСНИЦИТЕ! Защо? Защото трябвало да покажем солидарност, уточни нашият пратеник в Брюксел Борисов. Той бил разтревожен! Ами като си разтревожен, ще се озъбиш и ще кажеш, че заставаш на страната на Великобритания, когато покаже неопровержими доказателства! Точно тази държава още преди сто години – в Първата световна ,използва химически оръжия! Точно тя – нейният премиер Тони Блеър два месеца преди агресията беше официално предупреден от световен експерт ,че в Ирак

няма химически оръжия! Въпреки това безсрамно излъга народа си и заедно с откачалката Буш избиха над един милион мирно население на Ирак и направиха руини една стабилна държава. Заради предупреждението – професорът беше убит! Години след това Тони Блеър с крокодилски срам се…извини! А трябваше да бъде съден като международен престъпник. Сега историята с химическа атака разиграва Тереза Мей, а режисьори са пак САЩ. Те, които съсипаха с химически оръжия Виетнам! За да замажат тази своя свинщина, Щатите постоянно ръсят обвинения за „ изпълзване на химически оръжия” от други страни. Вижте какви лъжци и циници са: Преди да нападнат и съсипят Ирак, изправиха пред Международната комисия за човешки права едно 15-годишно момиче, което със сълзи на очите и сърцераздирателни ридания съобщи на света как е станало свидетел на убийствата на бебета в инкубатори, извършени от иракски войници. Години по-късно се оказа, че тя е дъщеря на кувейтския посланик в САЩ и всичко е било изфабрикувано. Ето морала на световните мръсници и сега разиграват същата,съшита с червени конци, зловеща пародия. Вижте тази злобна жена с какви термини работи: висока степен на вероятност! Това е недопустимо - 27 държави да скачат срещу Русия, заради тази висока степен на ВЕРОЯТНОСТ! Представяте ли си, който да е съд да обяви: поради висока степен на вероятност осъждаме на смърт лицето Х. Всичко това показва, че тук под лъвската кожа се подават магарешките уши на Вашингтон. Сценарият е прост: спецслужбите на Англия атакуват този нещастник Скрипал, Мей вдига врявата, веднага САЩ я подкрепят и ЕС като филиал на Щатите веднага грачи в хора на мръсниците. В зловещия театър на Тереза Мейа Борисов е само статист – пълна лъжа е, че е поискал допълнителни доказателства, мълчал е като риба. Той е бил пожарникар, когато също така единодушно ни обвиниха през 1980 година, че сме убийци на папата – пак една мръснишка, скапана история на американците, за да уязваят Москва! Истината се оказа друга. Повече да не ми дрънкат Борисов и Цветанов за „България над всичко” – къде е българският интерес да скачаме срещу Русия, заради мръснишките игри на САЩ и Великобритания? Ха сега да го видя Волен Сидеров! Ако не напусне коалицията, сам ще се уличи като едно политическо безличие – за трети път! Първият беше, когато с правителствена стратегия Русия бе обявена за главен враг на България! Вторият – неговият ортак изсипа помия върху патриарха! Сега е третият – ха, да го видим колко е мъж!"

ГН

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_442.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!