Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Досие при Сорос: Габриел е надежден "джендър", би тръгнала срещу страната си, трябва да я развиваме...

"Мария Габриел е истински прогресивна по убеджение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, или срещу собственото си обществено мнение, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството; настоява да говори на френски винаги, когато е възможно".
Това се казва в документ на фондация "Отворено общество", изготвен през 2014 г. и публикуван в сайта DCLeaks преди две години.
Тогава в мрежата изтекоха стотици хиляди страници от различни документи на фондацията на Сорос, а обработването на информацията в тях продължава и до днес.
"Гласове" представи един от тях, който представлява списък на евродепутатите, с които фондацията на Сорос работи в настоящия Европарламент. Сред българите изпъкват имената на Мария Габриел (сега еврокомисар), Илияна Йотова (сега вицепрезидент на България), Андрей Ковачев, Филиз Хюсменова, Искра Михайлова, Илхан Кючук, Али Неджим.

Броят на депутатите от всички страни, с които Сорос работи е 226, което прави неговата неформална група най-голямата в Европейския парламент от общо 751 евродепутати.
Документът има 127 страници, в които са направени кратки профили на всички депутати на "Отворено общество", направени след специално проучване, както се казва в самия текст.
Прави впечатления, че джендър доктрината е от изключителна важност за Сорос. На последната дискусия в Европейския парламент, посветена на Истанбулската конвенция, по-голямата част от депутатите, които призоваха страните да я подкрепят фигурират в списъка на този документ. 

Източник: Фейсбук

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_217.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!