Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Герджиков с ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ: Целта на ГЕРБ е да РАЗРУШИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ! Вижте по чие нареждане работи Марионетката Борисов!

Професор Огнян Герджиков направи шокиращо разкритие за законите, които ГЕРБ приемат на кило в парламента. Той е категоричен, че гласуваните през последните 3-4 години от мнозинството на Бойко Борисов закони, нарушават грубо правните норми.

Като един от най- фрапиращите примери, проф. Герджиков посочи закона за КТБ: „Този закон беше внесен в парламента от Делян Пеевски и още двама негови колеги от ДПС. Законът, който уж трябва да спре вторичното разграбване на КТБ, всъщност цели да прикрие следите на онези, които извършиха основното разграбване – ГЕРБ и ДПС. Неслучайно двете партии изведнъж си „подадоха ръка“ и гласуваха в подкрепа приемането на този бандитски закон.

Според проф. Герджиков, през последните години у нас законите важат „само на хартия“, а иначе управляващите от ГЕРБ си правят каквото си поискат. Видният юрист призна, че се чуди как при беззаконието, което властна у нас, от ЕС все още ни търпят.

Проф. Герджиков е председател на законодателния съвет към Народното събрание, но признава, че не вижда никакъв смисъл от съществуването на тази комисия. А причината е, че от месеци нито един депутат не се е обърнал към тях за правна консултация по някой закон! Съветът, оглавяван от проф. Герджиков е събрал едни от най- добрите юристи в страната, които да изказват професионално становище относно законите, които парламентът се готви да гласува.

„Но явно никой не се интересува от компетентното ни мнение“, констатира Огнян Герджиков. Според него, проблемът произтича до голяма степен от шефката на парламента – Цвета Караянчева. Професорът по право поискал среща с нея – още по Нова година, но днес, три месеца по- късно, от нейна страна няма никаква реакция. Според Герджиков, крещящата липса на професионализъм от страна на Караянчева, е в основата на проблема.

При цялото ни уважение към г-н Герджиков, ние от Skandalno.net, все пак ще си позволим да направим една малка корекция в изказването му: Проблемът всъщност въобще не се изчерпва с Цвета Караянчева. Проблемът е в бандитския генезис на партия ГЕРБ, която чете законите, както Дявола – Евангелието! Така ГЕРБ управляват и държавата. Нека си припомним случая с депутата Делян Добрев. Преди два месеца Конституционният съд се произнесе, че той е депутат напълно незаконно. Но от ГЕРБ най- нагло отказаха да се съобразят с решението на КС!

Наскоро пък главният прокурор Сотир Цацаров остро разкритикува новия закон за частната охранителна дейност, който ГЕРБ се опитват да прокарат в Парламента. Цацаров заяви, че този закон е в тотален разрез с Конституцията и крие опасност от разпад на държавността!

Става въпрос за идеята на ГЕРБ частни охранителни фирми да охраняват малките населени места, а дебеловратите им служители да получат права като на полицаите. Т.е., част от функциите на МВР да бъдат прехвърлени на частни фирми!

А що се отнася до чуденето на проф. Герджиков как ЕС още ни търпи, отговорът е пределно ясен: Дори най-безумните и антибългарски закони, които ГЕРБ приемат, са спуснати от шефовете им от Евросъюза. Именно ЕС, като васал на САЩ, позволяват на ГЕРБ да вършат тези безобразия – да крадат от еврофондовете, да тъпчат законите, да гласуват нови такива- глобалистки и анти-български. Всичко това на ГЕРБ им е позволено, че даже и наредено. Като в замяна ГЕРБ трябва да осигурят фронта на НАТО за евентуална война срещу Русия. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D1%86-180225/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!