Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След Гаврата с Русия – Нов ПОЗОР: Посрещаме Ердоган в Деня на ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ в Одринска Тракия! Случайно ли избра Борисов датата? 

„Кога български държавник ще се изправи пред Ердоган, за да му каже, че дължи извинение на българския народ“, попита ген. Тодор Бояджиев. Бившият топ разузнавач изригна по повод скандалното изказване на турския президент, че Кърджали е в духовните граници на Турция.

Провокативно -застрашителните думи на Ердоган обаче останаха встрани от вниманието на про-западните ни политици, медии, анализатори, коментатори и историци – все платени папагали на хранилката на Сорос, които на Трети март по сигнал яростно се хвърлиха срещу руския патриарх Кирил.

Но сега, когато Ердоган заговори открито, че е дошъл момент за прекрояване на границите – същите мълчат като пукали!

А правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ трескаво подготвя срещата с турския президент във Варна на 26 март. По ирония на съдбата, точно на тази дата се отбелязва „Денят на Тракия“. Ден, в който се почитат българските жертви на турския геноцид от 1912- 1913. Когато 60 000 българи от Одринска Тракия са избити от турския аскер, а други 200 000 са прокудени от домовете им.

„Трябва да развиваме добри отношения със съседите си, но не за сметка на премълчаната история. Защото народ, който не помни историята си, е обречен на изчезване“, категоричен е ген. Бояджиев, който е и председател на Съюза на Тракийските дружества.

Впрочем, турският президент не за първи път прави подобни скандални изявления, в които предявява териториални и други претенции към България. Но всеки път българските управници му мълчат. Най- много от Външно министерство да изпратят някоя беззъба нота, колкото да отчетат дейност.

Вместо да скочи срещу Ердоган и неоосманските му въжделения, прозападната управляваща шайка на ГЕРБ се нахвърли срещу руския патриарх. И то защо? Защото българската държава по мръсна поръчка на новите си западни партньори е поела ангажимент да принизи жертвата на руските войни, загинали за Освобождението ни от турско робство! Разбира се, че е обидно! И реакцията на Кирил Московски беше съвсем адекватна! Дори прекалено снизходителна и дипломатична. Защото е чудовищно нагло освободените от робия българи, 140 години по-късно да се гаврят с жертвите на своите руски Освободители!

И когато онзи ден Ердоган отправи поредната си нагла провокация срещу България за „Кърджали – в духовните граници на Турция“ българското правителство трябваше да постъпи като руския патриарх. Трябваше да го удари през алчните за територия пръсти и да изиска уважение. Да му припомни историята – точно както го направи главата на руската православна църква. Но къде ти подобно достойнство у една спусната ни от Запада крадлива шайка, каквато са ГЕРБ!

Затова правителството на Бойко Борисов ще посрещне с хляб и сол и ще нагости богато турския президент навръх 26 март – в Денят на турския геноцид срещу българите в Одринска Тракия. Ще му отдаде почит, заради избитите от Турция 60 000 българи и прокудените 200 000 бежанци.

Ето това е политиката, която западните господари на ГЕРБ ни налагат: да изгоним с хули освободителите си от Русия, а турския душманин да посрещнем и почетем с ниско сведена глава!

При такова безхарактерие и липса на достойнство от наша страна, е ясно защо изявленията на Ердоган за „духовните граници на Турция“ стават все по- чести и нагли!

Уж сме вече в 21-ви век, а сякаш нищо не се е променило. 140 години по-късно отново сме под турския ярем – българите мълчат и превиват гръб пред османлиите, а западните държави следвайки егоистичните си цели, се стараят всячески да угодят на турския султан. А като подарък са му подготвили балканската хапка България. Всъщност има една разлика с 18-ти век: Този път руснаците изобщо няма да си мръднат пръста да ни спасяват.

„А кога родните управници ще повдигнат въпроса за духовните граници на България“, попита ген. Тодор Бояджиев. И тъй като от гербаджийските продажници едва ли ще дочака отговор, ще му отговорим ние от Skandalno.net: В условията на днешното евро- атлантическо робство, което се старае насилствено да затрие историческата ни памет, държавност и нация… няма никакъв шанс да се случи. Освен ако не напуснем ЕС и НАТО. Ако ни пуснат! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89-180163/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!