Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И Владимир Путин не е Господ, и той е човек, и допуска грешки. Не знам каква е причината да спаси правителството ни, което беше паднало, но доста бързо руската страна ще разбере колко безсмислено е това...

Няма да стана "русофоб", заради последните събития. Да, те са сериозна обида към мен, но емоционалната реакция не винаги е най-добрата в политиката.
Това коментира президентът Румен Радев, след известно мълчание и очакване как ще коментира неочакваната атака спрямо него от руските представители и демонстративната подкрепа за Бойко Борисов, която буквално го спаси от "ръба на пропастта". След това членовете на правителството добиха смелост, и дори решиха да оставят скандалната Теменужка на поста и. Продължава без промени и сделката за ЧЕЗ.

И Владимир Путин не е Господ, и той е човек, и допуска грешки. Не знам каква е причината да спаси правителството ни, което беше паднало, но доста бързо руската страна ще разбере колко безсмислено е това. Правителството е загубило обществена подкрепа. Българите няма да започнат да харесват Бойко Борисов, защото Путин го е потупал по-рамото.

По-скоро ще харесват по-малко Путин. Така е - катранът може да замърси меда, но медът не може да прочисти катрана, коментира президентът.

Пред България има много възможности, част от тях са свързани с Русия. И друг път в миналото Русия е допускала грешки. В настоящия момент от наша страна нищо нередно не е направено. Сигурен съм, че като правим каквото трябва накрая и ще се случи каквото трябва, въпреки отклоненията по пътя...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!