Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Навръх празника Трети март - Цветан Цветанов и Лиляна Павлова в Турция на среща с избиратели. БТВ и те с тях.

Забелязахте ли отсъствието на двете видни остриета на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Лиляна Павлова от всички официални събития, вече стана ясно и защо не присъстват двамата са в Турция.

Навръх празника трети март, когато цяла България чества 140 години от Освобождението на България от турско робство, двамата решили да използват трите почивни дни и да се срещнат с избиратели в Турция, за целта да ги отразят са взели със себе си и телевизия БТВ която днес на връх празника цял ден се опитваше да ни убеди, че днешните турци не са и нямат нищо общо с османлиите от преди 140 години и петстотин преди това.

Припомняме, че от няколко години Цветан Цветанов и Лиляна Павлова отричат в България да е имало турско робство и при всеки удобен случай ни обясняват, колко добре са живеели българите тогава и как са съжителствали с турските си съграждани по места. Само преди два дни Лиляна Павлова за пореден път разбуни духовете в България, като се изказа пред журналисти, че първо някой трябвало да и докаже, че е имало робство и чак тогава да сме чествали каквото и да е освобождение.

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_45.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!