Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин поздрави всички българи с празника и обеща да дойде в България

Владимир Путин поздрави всички българи по света с празника 3 март и обеща много скоро да дойде в България.
Ето какво написа във профила си Владимир Путин.

"Поздравявам всички български граждани по света с празника 3 март. Ден в който честваме Свободата на България от турско робство и почитаме падналите хиляди знайни и незнайни герои за свободата на България.
Днес 140 години след Освобождението на България, аз трябваше да съм на връх "Шипка", но заради президентските избори в Русия ще направя това след няколко седмици.

Ще бъда на върха и ще почета всички герои, ще почета падналите за Свободата на България, защото в тази саможертва има не само символика има много история и бъдеще и всеки един човек по света трябва да се учи от саможертвата на българските родолюбци пожертвали се в името на Свободата на цял един народ.

Идеали като Васил Левски са светъл лъч в историята на човечеството, които и днес ни учат, че трябва да вярваме и мечтаем, че можем и знаем как да постигнем всичко онова, което бленува цял един народ, който петстотин години е бил поробен. Поклон пред делото на всички герои паднали геройски на връх "Шипка", за да бъде днес България Свободна"

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_40.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!