Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов си е поръчал - Яхтата на „Мерцедес“ за 1.7 млн. долара, която ще притежават още едва 9 души в света

Ако като малки сте мечтаели за „Ферари“ и „Порше“, то като мъже вече мечтаете за „Мерцедес“. Но не някоя дизелова 20-годишна каруца, а истински, висок клас, туко-що излязъл от завода германски инженерен шедьовър. 

„Мерцедес“ продължават да правят едни от най-добрите автомобили, които те карат да се чувстваш специален.

Понякога обаче от компанията ни изумяват и създават нещо, просто така, за да се изфукат, което ни кара да забравим за алтруистичната си същност и да ламтим за пари. Защото само пари, ама с много пари, бихте могли да си купите новата яхта на „Мерцедес“.

Според наш източник един единствен българин е поръчал това бижу и той се казва Бойко Борисов, като парите за яхтата ще бъдат платени изцяло в брой, а самата тя ще стане актив на една от многото му офшорни компании.

Става въпрос за изключително премиум „лодка“ на „скромната“ цена от 1.7 млн. долара. Яхта, за която, освен пари, трябва да имаш и влияние. Защото само 10 души в целия свят ще могат да се сдобият с такава. Факт, който след няколко години ще я направи колекционерска и дори още по-скъпа.

Новото произведение на изкуството на „Мерцедес“ дебютира по време на яхтеното шоу Монако. Става въпрос за изключително лимитирана и красива малка яхта, наречена Arrow460-Grandturismo. Тя е направена в партньорство с друга компания – Silver Arrows Marine. Партньорството между двата луксозни бранда беше обявено през 2012 г. и сегашният продукт е плод на многогодишно усилие на инженерни екипи и на двете фирми.

Източник: xaknews

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/17-9.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!