Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политиците изхабиха Левски от дивашка употреба. Употреба бакалска, несмислена. Отвратителна

„ЛУКОВ МАРШ“, НАРОДНИЯ СЪД, АПОСТОЛА – И ИНТРИГАНГСТЕРИТЕ
В „Луков Марш“ участвали хиляди. При това, той не беше разрешен. А ако беше разрешен?
В същото време, т.нар. „Патриоти“ спретнали шествие – по повод годишнината от смъртта на Апостола. Рехаво.  И защо така?
И това, след като наскоро един иноверец отвратително нагруби Апостола по държавната телевизия. А българомразците процъфтяват. Обаче „Патриотите“ не могат едно шествие като хората да организират.
„Луков Марш“ ли е по-опасен – или андрейрайчевщината, която ругае Народа, Вазов и пр.
андрейрайчевщината иска да се забрани „Луков Марш“ – за да не се налага да се обяснява, защо от година на година той става по-многолюден. Типично за новите фалшификатори-псевдодемократи. Райчев иска да бъдат забранени и книгите на Хитлер.  За да останат собствените му опуси – инфантилни, например:  „Преходът свършил“. Може би, защото той си направи голф игрище.  Съучастниците на тия типове– телевизионни водещи/предавания – са още по-виновни, понеже тиражират безучастно идиотщини.
Наскоро тук се появи книгата на Хенри Пикер „Хитлер без цензура“. Тя е издадена в Германия през 1951 година след изричното настояване на проф. Теодор Хейс, първият президент на Западна Германия. Той казва: „Никога не е създавано такова неповторимо произведение на историческата наука – от РАЗРУШИТЕЛ НА СВЕТА като Хитлер литературно да бъде уловена една историческа снимка“.

В книгата има любопитни твърдения за Фердинанд и Борис Трети – Малкото Лисиче, от които Хитлер се възторгва. Братът на Лисичето бе съден от Народния съд – за него какво?
Хубаво – Народният съд наистина е нещо отвратително. Ами безкрайното клане между 1923 и 1944 година? „Белите“ нощи през 1925-а? Гео Милев?  Вапцаров? Какво е българската литература без тях? Палетата изкараха Вапцаров „терорист“, за да го изхвърлят от учебниците – и вместо него да сложат още пет страници за Народния съд.  Ами какви ще ги дъвчат за генерал Заимов или генерал Никифоров – български генерали-съветски агенти. Обаче по онова време – „съюзници“ на американците.
Никифор Никифоров /псевдоним Журин/ е бил началник на Военно–съдебната част при Министерството на войната. Издал е смъртната присъда на Заимов.  Сетне е лежал до началото на 60-те години на миналия век в старозагорския затвор. През това време е награден с орден „Ленин” по предложение на съветското разузнаване.  Но нито царският генерал Никифоров научава за това, нито българските комунистически власти.  Всичко стана известно години по-късно. Сега чий е Никифоров – съден е от Народния съд? От „своите“ ли ще го изкарате?
Константин Константинов беше казал: „Тези, които идват със своето време, много късно се досещат, че някой си е отишъл със своето време“.
А Левски е оставен на ругатните на разни иноверци. Него политиците направо го изхабиха от дивашка употреба. Употреба бакалска, несмислена. Отвратителна. И все забравят най-важното му послание.
Ето го:  „Всеки човек иска свободно да живее и да се наслаждава с природата божия, ИСКА ДА БЪДЕ ЧОВЕК… В България трябва да повдигнем и съградим Храм на правата свобода и ДА ДАДЕМ ВСЕКИМУ СВОЕТО“.
Всеки човек иска да бъде човек!
Не само забравят тези думи – ами и плюят на тях.
Държат се с Историята като ИНТРИГАНГСТЕРИ – думата е на Радой Ралин.
Ровенето на гробове до никъде няма да ни докара.

Кеворк Кеворкян, Фейсбук

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_968.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!