Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бившият шеф на МВР Светлозар Костов: СОРОС СЪЗДАВА ГОЛЯМА ЦИГАНСКА ПАРТИЯ в България! Ще я Коалира с ГЕРБ!

Подготвя се създаването на нова циганска партия в България, спонсорирана от фондациите на Джордж Сорос!Ексклузивната новина съобщи Светлозар Лазаров – бивш главен секретар на МВР и към момента областен координатор на АТАКА.

Миналото лято Сорос спуснал директива до фондациите си в Европа да започнат масирано регистриране на нови цигански партии, в това число и у нас. Целта е да влязат в управлението на местно ниво, а впоследствие и в Европейския парламент. Циганите в Европа са 29 млн. души. Това е солиден електорат, който може да осигури на Сорос сериозно влияние. Милиардерът вече е заделил 18 млн. евро за финансирането на циганския си политически проект.

В България проектът за нова цигански партия също се изпълнява с пълна сила. Първото мероприятие се е провело на 14 януари, когато мургавия етнос у нас празнува Банго Василий. Български представител на Сорос организирал среща с ромски лидери от страната. Въпреки че създаването на етническа партия е забранено от Конституцията на България, все пак имаме прецедента ДПС. А и ако се приеме Истанбулската конвенция, регистрацията ще бъде улеснена допълнително.

Светлозар Костов

След броени дни пък, на 23 февруари, се подготвя среща на повече от 300 ромски барони от цяла Европа, която ще се проведе тук, в България. На нея ще присъства лично синът на Джордж Сорос. Очаква се на срещата си в България европейските цигани да координират действията и исканията си за свои представители в управлението както вътре в държавите им, така и на европейско ниво.

Защо Джордж Сорос обаче се е прицелил именно в Европа? Много просто. Американския президент Доналд Тръмп му обяви война. Руският президент Владимир Путин пък забрани и изгони от Русия фондациите му още преди пет- шест години. Дори израелският лидер Натаняху се обяви срещу Сорос, разкри още Светлозар Лазаров.

Цветанов се срещна във Вашингтон с директора на „Америка за България“ Лин Дафт

Европейският съюз обаче е в изключително слаба позиция. Фондациите на Сорос имат силно влияние както в ЕС, така и в Европейския парламент. Така че, сме най- лесната плячка за милиардера-гешефтар. А има и теза, според която, Сорос, който е проводник на интересите на американската демократическа партия, има поставена задача да разтури Европейския съюз. Или поне да го държи в слаба позиция, както в момента.

И засега само като любопитен факт: По време на визитата си в САЩ вицепремиерът Цветан Цветанов се срещна с директора на соросоидната фондация „Америка за България“. Дали пък бъдещата циганска партия няма да се окаже най-желания коалиционен партньор от ГЕРБ? Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%BE-179916/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!