Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев: Борисов, ти ли нямаш нищо общо с Пеевски?! А с кой откраднахте Булгартабак? С кой фалирахте и ограбихте КТБ?

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Бойко, стига с тия правешки номера!
Ти ли нямаш нищо общо с Пеевски?! А с кой откраднахте Булгартабак? С кой фалирахте и ограбихте КТБ?
Под чие нареждане твой министър се опита да подари на Пеевски Дунарит и ЕМКО?
Като нямаш нищо общо с Пеевски, защо влизаш в ролята на негова секретарка и обявяваш, кога ще напуска страната и къде ще ходи? От къде знаеш?
Като нямаш нищо общо с Пеевски, защо наля над три милиарда във фирмите му през обществените поръчки?
Като нямаш нищо общо с Пеевски, как така той се превърна официално от собственик на стар Опел в мултимилионер и то по време на твоето управление.
Като нямаш нищо общо с Пеевски, защо пазеше слугите му Лазаров и Писанчев и дори ги обяви за „мъже на честта”?
Като нямаш нищо общо с Пеевски, защо крепеше правителството на Орешарски докато фалирахте банката (сам призна, че си дръпнал хората си, когато стана опасно и правителството можеше да падне)?
Като нямаш нищо общо с Пеевски, защо МВР и ДАНС, които са под твое разпореждане не образуваха нито едно разследване срещу него, въпреки десетките сигнали?
И защо НСО пази Пеевски? И защо Цветанов, като твой министър и вицепремиер се е срещал с него в кабинета си десетки пъти? А? И с Маджо ли нямаш нищо общо? И с Таки ли? И с Алексей Петров ли нямаш нищо общо? И с Маргините ли? И с Пашата ли? И с Цеко Минев ли нямаш нищо общо? И защо тогава искаш да му подариш Банско и половин България? Или вече не искаш? Май се понамагнетизира положението?
И последно. Преди 4 години след сигнала на Протестна мрежа срещу Пеевски последва заклеймяване и „разграничаване” от Цветан Василев и умишленият фалит на КТБ от теб, Пеевски и Цацаров, дето ти си го избра.
Преди десетина дни БОЕЦ внесохме първият сигнал в новата Комисия за борба с корупция срещу Пеевски. Да очакваме ли сега повторение на сценария, „разграничаване” от Минев и #ФалираЛиПИБ? Щото в тази държава всичко се повтаря.
Когато контролираш цялата държава и всички институции, схемата работи перфектно. Фалираш банката, ограбваш активите и прикриваш следите. Народа плаща. Вижадали сме го.
Така работи мафията. Това, Буда, ти го знаеш добре. И не прекалявай много с разграничаването, щото може с Цеко и Шиши да сте в една килия за дълго.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_126.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!