Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кого ще хапе Кучето през 2018 г.?

Image result for perth mint year of the dog 2018

Да бъдем верни и честни, усърдни, да помагаме на приятелите – това са основните послания на Жълтото куче, под чийто знак ще мине 2018 г. Официално властта му започва от 16 февруари, но вече силата му започва да личи. Интересно е, че посланията на Кучето съвпадат по уникален начин със Сатурн в Козирог от евроастрологията. Той също изисква честност, почтеност, достойнство и обещава излизане на мръсното, подлото, нечестното наяве. Кого ще хапе, а кого ще пази Кучето през 2018 г.
 

Плъхът достига целите си
 

Плъхът ще бъде целеустремен и нищо няма да може да го разсее, докато не постигне набелязаното през 2018 г. Отдавна се стремите към определени неща и вероятно дори най-големите от тях ще станат реалност за Ваша радост. Трябва обаче да работите здраво. Но и да знаете кога да си дадете наистина пълноценна почивка.

 

Волът иска да се хареса  

Волът ще подчини своята година на желанието да бъде харесан. Очаквайте около 12 юли много важни за Вас хора наистина да Ви покажат или да изкажат възхищение от онова, което правите или от начина, по който се представяте.

Тигърът забавя ритъма  

Може би Ви се иска нещата да стават по-бързо, да бъдат по-мащабни, по-вълнуващи, но се въоръжете с търпение, защото 2018 г. е на забавяне на темпото. Дават Ви се позитивни уроци. Сигурно ще намерите нови хора и дори ще им позволите да Ви водят. Кучето ще Ви покаже как да се разтоварвате, да смирявате прочутия си темперамент.
     
 
Заякът с нови връзки  

Заякът е най-добрият приятел на Кучето според китайския зодиак и по тази причина може да очаква добра година. Особено след 12 юли и слънчевото затъмнение тогава очаквайте да се отдадете на нова връзка. 2018 г. носи стабилност и в областта на финансите. Чувствате се чути за Вашите планове и мечти. Въпреки това, не летете в облаците и си правете добре сметката и в личните отношения, и в бизнеса.

Драконът постига върха  

Драконът, въпреки че не е сред най-добрите приятели на Кучето, стига върха, макар и по-бавно, отколкото нетърпеливият му нрав би желал. През лятото да внимава със здравето и да се отдаде на пълноценна почивка. Получавате много, след като се променихте напоследък. Есента носи плодовете от договореното по-рано през годината. Можете да накарате парите си да работят за Вас.

 

Змията съблазнява с двоен успех 
 

Удвоявате естествената си дарба да очаровате и да съблазнявате с помощта на Кучето. Годините под този знак са прекрасни и допълващи за Вас. Партньорските отношения са в зенит около 11 август. Енергията Ви се подновява, енергизирате се с доза смелост. Само си доспивайте и изглеждате наистина абсолютно неустоими.


Конят отхвърля товарещи го хора

Кучето Ви влияе добре и Ви дава такава увереност, че в края на юли – около 27-и, нищо чудно да отхвърлите от гърба си приятел, когото отдавна носите. От началото на пролетта се устремявате към постигане на по-добра форма навсякъде и във всичко – не само телом. Бълвате енергия и е трудно някой да Ви победи в каквото и да било.


Нови възможности за Козата

Козата не е най-добрият приятел на кучето, енергиите им се бият. Ала това не означава лоша година за Вас. Напротив, ако бъдете креативни, пред Вас се откриват много нови възможности. През лятото не можете вече да скриете чувствата си, но не се тревожете да си признаете – оказва се, че са споделени и нищо чудно да Ви изстрелят на Седмото небе. Ще имате и трудни дни през 2018 г., но не се предавайте, разчитайте на подкрепа от близките хора.

Маймуната да внимава с кого се съюзява  

Маймуната никога не прави нещата, които са типични за другите. Все пак, не прекалявайте, особено с връзките. 2018 г. заплашва с лоши съюзи и съюзници за Вас. Зимата е силният Ви сезон и ще има отплата за талантите Ви. Не сте чак толкова предизвикателни, както в предишните години и повече разчитате на близките си хора.

 
Предизвикателства за Петела  

Петелът приключва своето време и от 16 февруари навлиза в нов етап. Той може да бъде свързан с повече предизвикателства и в деловите, и в личните отношения. Ще трябва да се доказвате и на двете полета. Ако скъсате връзки, не се притеснявайте много – около края на лятото Ви се дават възможности.

 

Кучето със страхотна енергия
 

Това си е Вашата година и ще се чувствате пълни със страхотна енергия. За Вас, повечето, отколкото за всички други важният елемент за постигане на големия успех, който Ви е предначертан е ЛОЯЛНОСТТА. Когато сте на върха, не пропускайте да покажете внимание на хората наоколо. Радвайте се на плодовете от труда си. И не забравяйте старите приятели.

 

 Прасето е душата на компанията


Прасето е добре през 2018 г., чувства се спокойно дори светът наоколо да ври и да кипи през новата година. Заради това, а и заради своите комуникативни качества, то е душата на компанията. Парите и любовта може да не са в някакви фамозни количества, но напълно ще стигат. Бъдете отдадени на семейството, приятелите и обществото, което ще Ви се връща положително.   

Източник: http://19min.bg/news/4/95981.html?page=3

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!