Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шок! Румен Радев бил Руски Агент! Ето доказателствата:

Президентът Румен Радев работел подмолно срещу България и в полза на Русия. Това намекна в интервю предшественикът му Росен Плевнелиев. И не само.

Росен Плевнелиев заяви, че Радев има двойни стандарти и говори едно, а върши друго. И спретва политически интриги в държавата!

„Аз съм добър човек по душа и знам, че президентската институция е много важна и не бива да се кара с властта и правителството, а Той точно това прави. Длъжен съм да го спомена.“ – каза преродената ирландска пастирка. „Затова тук, пред вас, споделям своите дълбоки притеснения от начина, по който действа президентската институция в някои направления.

За една година Радев наруши три неща във вътрешно-политически и международен план, а това показва, че не е силен президент и няма необходимия международен авторитет. Той демонстрира двойни стандарти“, повтори Плевнелиев.

И веднага даде пример: „Двоен стандарт бе демонстриран когато Радев подкрепи санкциите срещу Русия и подписа решението на ЕС в Брюксел, а после и в Полша. А след това покани Путин на тържествата за Трети март. Това какво е ако не извъртане и увъртане спрямо европейските ни партньори. Едно подписва, друго прави… и така олеква много на международната сцена, което пък не е добре за България“, загрижи се Плевнелиев.

Същото направил Радев и със СЕТА- споразумението за свободна търговия с Канада. Докато Джъстин Трюдо – министър-председателят на Канада бил един от младите, уважавани и здравомислещи лидери на планетата и демонстрирал изключителни качества и морал, за нашия президент не можело да се каже същото. Радев подмолно дал СЕТА на Конституционния съд и заявил, че нарушава правата на българските потребители и търговци.

„Защо той не излезе пред хората и не каза ясно: Аз съм против СЕТА, а прати това направо в съда“, попита обвинително Плевнелиев и заяви, че това също е двоен стандарт.

Този път на зрителите не им стана много ясно защо пък стандарта на Радев да е двоен… Но както и да е.

Бившият държавен глава намекна, че Радев няма позиция или не можел да я артикулира (?!) правилно пред българските избиратели. Затова и те не разбрали мотивите му да се обърне към Конституционния съд.

Най-голямото обвинение за двоен стандарт по отношение на Президента, Плевнелиев съзря в отказа на Радев да я подпише и да поиска една ненужна (според него) дискусия или Референдум. Президентът бил участвал в лъжата, че става дума за джендър политика, за Трети пол… Радев искал всичко да се преведе на народа, така че да го разбере, за да няма недомлъвки и съмнения. „Това е лицемерие! Такава манипулация, такива лъжи се изсипаха в общественото пространство, че се погнусих от липсата на дебат по същество и от лъжите и манипулациите, които се изсипаха от всички страни“, каза Плевнелиев.

„Видях и двоен стандарт, прокаран от БСП, която за мен се превръща вече в една Анти-Евпорейска партия! Същото направи Радев и с антикорупционния закон.

Един президент трябва да бъде надпартиен! А г-н Генералът явно защитава позициите на БСП и иска да ги прокара в цялата държавна политика!

Не искам да е така и съм притеснен“, каза още Плевнелиев.

Радев се хвали с рейтинга си и смята, че това го прави политик и че народът го обича.

Политиката обаче не е рейтинг“, отсече бившият президент.

Трябва да се работи за България, а не за рейтинга.

А Радев не е човек на народа. Той е човек на БСП.

И работи за тази партия.

Работи и за Русия, тъй като БСП подкрепя тайно Русия“, намекна Плевнелиев.

И пак натърти как по време на санкции Радев поканил Путин у нас.

Което означавало само едно:

Какво е то- прочетете малко по-горе!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%BE-179783/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!