Следвайте "Буднаера" в Телеграм

US доктори: Джендър идеологията вреди на децата!

Американският колеж на педиатрите призовава здравните работници, преподавателите и законодателите да отхвърлят всякакви мерки, които учат децата да приемат за нормална хирургичната и химична смяна на пола. Фактите, а не идеологията определят действителността.
1. Човешката сексуалност е обективна и биологична бинарна характеристика на човека: XY и XX са генетични маркери за мъжки и женски пол, а не генетични маркери за отклонение. Нормата при човека е да се роди мъж или жена. Човешката сексуалност е бинарна и има ясна цел – възпроизводството на нашия вид. Този принцип е очевиден. Редките смущения в сексуалното развитие, включително и не само тестикуларна феминизация и жлезна хиперплазия, са определени от медицината като отклонения от сексуалната бинарна норма. Хората с тези смущения се наричат „интерсекс“ и не представляват трети пол.
2. Никой не се ражда със социален пол, а с биологичен такъв. Джендър (усещането за себе си като мъж или жена) е социологичен и психологически термин и не е биологичен пол.

Никой не се ражда със съзнанието за себе си като мъж или жена, това осъзнаване се развива с времето и като всички процеси на развитие може да се превърне в отклонение заради субективното възприятие на детето, отношенията му с другите и лоши преживявания още от кърмаческа възраст. Хората, които казват, че се „чувстват от противоположния пол“ или „някъде по средата“ не съставляват трети пол. Биологически те си остават мъже и жени.
3.  Да вярваш, че си нещо, което не си, е знак за объркано мислене. Когато едно здраво момче вярва, че е момиче или здраво момиче вярва, че е момче, съществува обективен психологичен проблем, който е в ума, а не в тялото, и трябва да се разглежда като такъв. Такива деца страдат от полова дисфория. Това е признато умствено заболяване, записано в последното издание по диагностика и статистика на американската психиатрична асоциация.
4. Пубертетът не е болест и хормоните за блокирането му могат да са опасни. Независимо дали ефектът им може да се прекрати, хапчетата, които блокират пубертета създават болестно състояние и задържат растежа и развитието на фертилността в едно дете, което е било здраво.
5. Според Американската психиатрична асоциация близо 98% момчета и 88% момичета с объркани представи за пола си, в крайна сметка приемат биологичния си пол след като преминат през пубертета.
6. На децата, диагностицирани с полова дисфория могат да се дават хапчета за спиране на пубертета дори и на 11 години, а по-късно ще се нуждаят от още хормони, за да продължат да живеят като другия пол. Такива деца никога няма да могат да имат свое поколение, дори и с изкуствени методи. В допълнение, приемът на хормоните тестостерон и естроген носи голям риск за здравето, включително и не само - сърдечен удар, високо кръвно налягане, тромби, мозъчен инсулт, диабет и рак.
7. Случаите на самоубийство са близо 20 пъти повече при хора, които приемат хормони и се подлагат на операция за смяна на хола. Това важи дори и за Швеция, която се слави с голяма толерантност към ЛГБТ хората.
8. Престъпление е да учиш децата, че е нормално да се опитваш да смениш пола си по химичен и оперативен път.
Ако половата дисфория се приеме за нормална чрез образование и законови мерки това ще обърка децата и родителите и ще накара повече деца да отидат в клиники, от които да им изпишат хапчета, блокиращи пубертета. Това де факто означава, че те ще „изберат“ до живот да приемат канцерогенни и токсични хормони и е вероятно да се решат на ненужно оперативно осакатяване на здрави части от тялото си, щом достигнат съответната възраст.
На снимките е Кори Мейсън, родена като момче и подложила се на хормонална терапия, за да живее като момиче. Нейната майка също е трансджендър и възприема себе си за мъж.

***
Източник: www.acpeds.org

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/us_3.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!