Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: Гейовете в политиката са влиятелна общност, гейското лоби в България е мощно

Димитър Недков: Истинският автор на джендър идеологията зародила се през 20 век е тази прословута дама - Надежда Крупская – Завръщането на Дявола – ВИДЕО

Истинският автор на джендър идеологията е жената на Ленин, а той заявява: Трябва да се даде свобода на еднополовата любов

Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция. Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева. „Важен е ПР-ът, връщат се към времето на Цветан Цветанов. Не е важно как е започнало всичко, и дали някога ще свърши, защото хората ще забравят. Така беше и със „Суджука“, той може да бъде жертва, но системата и недосегаемите си остават. И какво внушават на простосмъртните – ГЕРБ са борят срещу корупцията и дори посягат на тези от своите редици“, каза Дончева пред BiT.

Тя посочи, че ръководителят на Специализирана прокуратура Иван Гешев трябва да остави резултатите да говорят вместо него.

„Все още новият антикорупционен орган не е създаден официално – няма ръководство и други важни детайли, но тази акция се прави от прокуратурата – тези хора от спец звеното са за придружаване и продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Кмета на Септември е доста известен. Гешев трябва да се съсредоточи върху разследванията и по-малко да говори, преди да си навличат маски и да се правят на маймуни, защото фактът, че кмета на Септември е пуснат под гаранция след тази акция, при този обществен шум, говори достатъчно“, посочи лидерът на „Движение 21“.

Татяна Дончева коментира още Истанбулската конвенция, която скара всички политически лидери. „Гейовете в политиката са влиятелна общност и те са разсипали политическата кариера на не един човек. В последните години тези хора са активизирани и са много консолидирани. Гейското лоби в България е достатъчно мощно и си вкарва нещо, от което ще се ползва в последствие“, коментира Дончева.

Източник: Frog News

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_87.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!