Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Московски карал шейната при инцидента, убил сина му

Транспортният министър Ивайло Московски е управлявал шейната, когато е станал инцидентът, при който загина синът му, съобщава Нова тв.
Инцидентът е станал в района на хижа „Чакър войвода”, където теренът е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач. 

"Трагичният инцидент е станал между 14.30 часа и 15.00 часа този следобед на урегулирано трасе за моторни шейни, а не на писта за скиори. По това трасе хора са се спускали с шейни, в конкретния случай - и министърът на транспорта и неговото дете. При инцидента е загинал 4-годишният син на министъра. Трасетата са сложни за оглед”, съобщи Веселин Георгиев, заместник-директор на Областната дирекция на МВР – София.  

От МВР също потвърдиха за инцидента, като уточниха, че сигналът е получен към 15:15 ч. в полицията. На мястото се извършва оглед. Предприети са процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до нещастния случай. 

„При трагичен инцидент с моторна шейна днес загина малкият син на министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски. В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение”, съобщиха по-рано днес от транспортното министерство. 

Загиналото момченце - Кристиан, е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. 

По-големият е Александър, който е на 7 години. 

Дир.бг поднася искрените си съболезнования на Маринела и Ивайло Московски.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/borovetz-tragedia-ivilo-moskovski-26843420?nt=10

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!