Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова - Има пари за джамия в София. Във Видин като искат магистрала да си намерят пари.

В последните няколко дни в социалните мрежи масово се коментира темата, че в София ще се строи втора джамия и че проекта вече бил във фаза проектиране. Джамията щяла да бъде една от най - големите на Балканите и затова, че правителството е отчуждило няколко терена, но не казват къде точно ще е днес журналисти зададоха въпроси по темата на Лиляна Павлова.

Във връзка с Джамията тя обясни, че финансирането е изцяло от друга държава и частни фондове от Азия, които много искали да инвестират и в Българската икономика, но затова трябвало да им се осигури и среда и държавата щяла да направи всичко възможно това да се случи, защото всеки е добре дошъл да инвестира в България.

Ние от ГЕРБ мислим за България и всеки трябва да прави като нас. Да създава среда за инвестиции.

Точно тогава от залата и бе зададен въпрос: - Като в Северозапада ли?
При което Лиляна Павлова отговори:

"Виждам, че и тук сред вас има хора, които не оценяват нашата работа и нашето председателство на Европа и са тук само за да саботират, но искам да ви кажа, че който иска магистрала да си намери пари и ние ще я построим. Какво са седнали да Протестират във Видин, един лев няма от тях в държавата, нищо не произвеждат само искат. Ето като искат да си намерят пари и да ние ще я построим, но сега нямаме пари.

Виждате един етнос иска джамия в София намира си пари и ние строим, така да направят и във Видин и ще я построим тази магистрала и занапред всеки, който иска нещо да си намира първо пари, а ние от ГЕРБ ще го строим и правим имам личните уверения на министър председателя Бойко Борисов за това.

Също така нека всички, които искат тази събота да блокират Дунав Мост 2 да знаят, че с това няма да ни навредят за този забравен и от господ регион на никой не му е приоритет в Европа, защото те само харчат пари."

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_593.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!