Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Епок Таймс: "Крайната цел на комунизма"

Епок Таймс скоро ще публикува книга в две части, със заглавия: "Крайната цел на комунизма: Китай" и "Крайната цел на комунизма: светът".

Духовната практика Фалун Дафа е преследвана в Китай от управляващата комунистическа партия от 1999 г. насам. Десетки милиони хора в Китай, които следват принципите на Фалун Дафа - Истинност, Доброта, Търпение - и се опитват да бъдат добри хора и да имат добро здраве, са преследвани заради духовните си убеждения.

Китай пренася репресиите и зад граница, посредством дипломатическите си представителства. Така жертви на тези репресии са не само китайци, но и жители на над 100 държави, където има привърженици на Фалун Дафа, включително България.

По тази причина смятаме, че е важно да публикуваме увода към нова книга на медията Епок Таймс, с надеждата повече българи да научат истинската същност на комунизма и по този начин да получат по-ясна представа защо Фалун Дафа е преследвана от комунистическата партия.

Редакционна колегия на ИЦФДБ

***

Изминаха 100 години от появата на комунизма в Съветския съюз. От тогава до днес комунизмът стана причина за неестествената смърт на 100 милиона души. От появата си на земята, комунизмът дръзко предизвиква боговете за правото да управлява човешката раса.

В текста на Интернационала, френския химн на социалистите, написан от участника в Парижката комуна Южен Потие, се казва: "Отнийде няма избавление — от бог, ни цар, ни господар" и "Нек' без милост, без пощада да сринем старий, гнилий строй!"

От къде идва комунизмът? Защо се появява във Вселената? Каква е фундаменталната природа на комунизма? Каква ще е съдбата му? Хората размишляват по тези въпроси. Сега е време да разкрием отговорите.

В същността си комунизмът е призрак, създаден от омраза и упадъчни елементи от Вселената. Той таи дълбока омраза към човешките същества и иска да ги унищожи. Но не се задоволява само с унищожаването на телата им изградени от плът; все пак животът не свършва със смъртта на физическото тяло – душите на хората се прераждат. Но когато човек напълно изостави чувството за морал, неговата душа ще бъде напълно унищожена. Това е окончателната, най-ужасяваща смърт. Този призрак на комунизма иска да повлече човечеството към бездната на вечното проклятие.

След падането на Берлинската стена през 1989 г., комунистическият лагер на Съветския съюз и Източния блок бързо се разпадна. Целият свят вярваше, че Студената война е приключила и че комунистическата идеология е пред разпад. Останалите комунистически държави чувстваха, че ще рухнат всеки момент.

Истината, обаче е, че първоначалните идеи на комунистическата идеология - с някои козметични промени - продължават да сеят разруха по света. Държави като Китай, Северна Корея, Куба и Виетнам открито заявяват, че са социалистически нации. Много други държави в Африка и Южна Америка на теория са управлявани като републики или демокрации, но всъщност практикуват социализъм. Нещо повече, много държави в Европа и Северна Америка не си дават сметка, че ценностите им са подкопавани от комунизма.

Независимо дали разширява влиянието си чрез насилие или се внедрява тайно в обществото, комунистическият призрак е твърдо решен да унищожи културата - установена от Създателя с крайна цел да спаси хората - с цел да елиминира човечеството.

След като изгубят своята култура, хората ще изгубят стандартите за това как да бъдат хора. В очите на боговете, хората ще се превърнат в животни, покрити с човешка кожа, неспособни да се въздържат с помощта на морални принципи, а това води до бързото им падение към покварата. Това ще ги направи неспособни да разберат небесните послания, които Създателят разкрива, за да спаси хората. Така хората ще изгубят своя шанс да бъдат спасени, когато дойде катастрофата. Това е най-големият катаклизъм очакващ всички живи същества – да бъдат унищожени завинаги – крайната цел на призрака на комунизма.

Вземайки предвид колко много боговете ценят нашия живот и колко дълбоко боговете са загрижени за човешките същества, ние написахме книгата "Крайната цел на комунизма", за да покажем на хората - посредством систематичен анализ - как комунистическият призрак планира да унищожи човечеството, унищожавайки културата и морала на хората.

Различните култури по света имат свои митове и предания, предсказващи как боговете ще спасят човечеството в последните дни. Хората са стигнали до критично важен момент в историята на Вселената. Най-голямата пречка по техния път към спасение е злият култ на комунизма. За това ние вярваме, че е изключително наложително да разобличим злата природа на комунизма и неговите тактики, така че човешките същества със собствената си съвест да вземат решение да се откажат от този зъл култ, мирно да разпуснат комунистическите организации, систематично да изчистят злите елементи на комунизма и накрая да посрещнат нова ера за човечеството.

Епок Таймс скоро ще публикува книга в две части, със заглавия: "Крайната цел на комунизма: Китай" и "Крайната цел на комунизма: светът".

Тази книга е посветена на всеки, загрижен за съдбата на човечеството.

От ТheЕpochТimes.com, falun-bg.info

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!