Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цвета Караянчева: Ние сме G - точката на Европа

Председателката на Парламента Цвета Караянчева, за пореден път показа че за Герб няма невъзможни теми. Тази вечер тя беше гост в партийната им телевизия "Европа" гост в студиото на водещият шеф в телевизията и изявавящ се като политически анализатор, политолог, икономист и изследовател на демокрацията, ПР а на Бойко Борисов - Георги Харизанов.

Който също така припомняме, че преди време беше пребит с метални тръби, докато беше шеф в "Напоителни Системи" по късно именно ревизия в дружеството установи липса на много от металните тръби на напоителни системи, а хора от разследването твърдяха, че Харизанов и компания са ги продали за скрап, но до дело така и не се стигна.

Но тази вечер председателката на Парламента успя да засенчи видният корифей на словото във възхвала на Бойко Борисов и Герб, Харизанов и хвърли бомбата, че България е G точката на Европа.

Няма да влизаме в подробности какво точно е G точка и какво точно изпитваме при постоянното и докосване, но Европа надали изпитва и душевен оргазъм, когато гледа кой председателства Европа в момента.

Но пък сме сигурни, че в Герб всички се подмокрят и са постоянно в оргазми от факта, че председателстваме Европа и това ли не е най - голямото постижение на тяхната партия и ако не са те и техният лидер, това нямаше да се случи.

Председателката на Парламента, явно е и в постоянен оргазъм и от факта, че именно тя е председател на парламента, когато председателства България Европа и близостта и до личности като Юнкер и Туск по време на официални церемонии я карат да е постоянно в някаква еуфория от оргазмите които предизвиква G точката и, която явно в нейното тяло се намира на върха на езика и, иначе защо постоянно тази жена ще ни занимава с някакви оргазми.

И така скъпи сънародници, гордейте се и се радвайте, защото само по времето на Герб ще сме G точката на Европа, после пак ще сме едно от онези малки кафеви петънца по гащите на някой успял да се издигне от селото си политик като Караянчева, която надали сама разбра какво искаше да ни обясни с тази G точка България и Европа, но то обикновено като се съберат двама от Герб на едно място, третият герой на Доню Донев е излишен, защото всеки трети от тази партия е също толкова прост, колкото първите двама. Ако не ни вярвате четете, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева.

и пак Лиляна Павлова, Лъчо Мозъка, Тома Биков или Антон Тодоров който и да си изберете разлика няма.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/g.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!