Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички от ГЕРБ след приемането на Истанбулската Конвенция - ще станат трети пол, за да се оттърват от Прокуратурата и Съда един ден.

След като приемат Конвенцията, която раздели обществото всички политици в България ще се обявят за Трети пол, така ще се случи прецедента за който те мечтаят от години, да не могат да бъдат обвинявани от съда и разследвани от Прокуратурата.
В България след приемането на Конвенцията ще се обяви и наличнието на Трети пол, но той няма да попада под ударите на закона, а за обикновените престъпници, за да се сдобият с документ, че са от триполовите това ще е почти невъзможно, защото Герб гласят всичко само за себе си и политици от приятелски партии.

По думите на човек от ЕСГРАОН вече са изпратени списъци с хора от ГЕРБ, които още на другия ден след приемането на Конвенцията да се сдобият с лични карти на които ще пише Триполов на мястото на сегашните мъж и жена. Напъните на Цветан Цветанов и Бойко Борисов плюс СМС ти им, които изпращат всеки ден до депутатите на ГЕРБ, започват да добиват все по - голям смисъл на фона на настъплението от страна на президента Румен Радев и ударите които всеки момент ще понесат Герб от европрокуратурата.

С този ход и цяла партия на Триполовите, Бойко за пореден път ще се опита да се направи на най - иновативният премиер в Европа и да получи политическо доверие, което в последните дни се стапя като снега по софийските улици. Няколко съдии и прокурори, които години наред не нарушават спокойствието на политическата мафия, също ще бъдат обявени в личните си карти за триполови, за да не получат наказания от своите колеги един ден.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_910.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!