Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов получи 6-ти дан по карате, без ден тренировка...

Премиерът Бойко Борисов получи 6-ти дан по карате-киокушинкай, без да е изкарал и ден в тренировъчната зала.
Или поне в последните 20 години никой не е виждал Баце, да тренира.
Дипломата бе връчена от японския премиер, и очевидне част от "шинтоистката дипломация". Това е същото като раздаването на титли от папата на европейски бандити, за да си плащат редовно на Рим и да закрилят християнството.
Японците раздават титли по бойни изкуства, които в глобален план се превръщат в нещо много ценно.

Между другото, видният алкохолен боец и пръв олимпиец Иван Славков, имаше черен колан по някакво бойно изкуство. Без никога да го е тренирал. Даден му е, заради "заслуги към спорта". А Монката Паси има черен колан по айкидо...

За истинските каратисти, подобни "колани" са пародия, и никой не ги признава. Достатъчно е да прочетем мнението на треньора на Бойко от младите му години - какъв страхливец е бил, и не е смеел да иде на турнир. Казва и, че премиерът всъщност няма изобщо дори първата степен на черния колан, никога не го е защитавал. Сега направо - шести дан :)

Но Япония очевидно търси някаква печалба тук. И се разплаща щедро. Други чужди държави с по една снимка получиха концесии за милиарди. Сега - това е черен колан по карате все пак.
А ние - народът дето плащаме всички сметки, е добре да видим в следващите месеци, каква супер далавера ще получи някоя японска корпорация у нас...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/01/6.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!