Следвайте "Буднаера" в Телеграм

2,5 Милиона напуснаха България, изморени от хубавият живот в нашата държава, стотици села се обезлюдиха под добрата Европейска политика

Вече 12 часа по всички медии ми втълпяват колко щастливи сме ние българите в Европа и колко сме постигнали в последните 11 години!

2,5 Милиона напуснаха България, изморени от хубавият живот в нашата държава,стотици села се обезлюдиха под набезите на изгладнели роми и добрата Европейска политика.

Превърнахме се в държава на Умиращите, скоро ще влезем и в червената книга, като изчезващ вид, но и това е добре за Двулична Европа, защото ще има къде Меркел да командирова изгладнелите Авгански орди.

Земята за която дедите ни са умирали,вече е в ръцете на 1000 човека,а цялата провинция се премести в София за да работи за други 10.000 човека,които богатеят на техен гръб!!

Научихме децата си да слушат Азис и Шушана,да се клатят в цигански ритми по кръчмите,а бабите и дядовците ни научихме да продават гласа си за 30лв за да си купят комат хляб..

Унищожихме всичко застроено през комунизма,но пък Американците си построиха база,Канадците си взимат златото,а Циганите си взимат Инвалидни пенсии и Социални придобивки!

Всички казват,че съдебната ни система е прогнила до последният човек, но паралелно с това, говорят за закони и казват, че вярват на съда??

Бившият ни президент ми казва,че съм РОБ и е прав, аз съм Роб на частни съдебни изпълнители, на банки и на прекрасната Европейска политика, която нашите правителства имат, Роб съм на Мутрите, които застроиха черноморието ни, планините ни,които докараха цялата гнилоч на Европа да яде, пие, е.е и друса в нашата България, Роб съм на търпеливостта на всички нас,които стоим,мълчим и работим в провинцията за по 600лв, Роб съм на фалшивите европейски чиновници,които много добре знаят, колко ФАЛШИВО е всичко в България,но които перверзно ни Аплодират на български език,хвалейки подкупните ни управници!

Всички са доволни от нас, защото просто не им пука за нас,защото никога не им е пукало и няма да им пука,но ние и това,ще преживеем, НИЕ ПОСЛЕДНИТЕ ОТ ВИДА СИ, НИЕ ВИНОВНИТЕ, ЧЕ СЛЕД 200 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА!!!

Честито ви Европредседателство, РОБИ и наведете глави, защото вече го няма Вазов да вее знамената на победата!!!

Иван Иванов, Фейсбук

Източник: http://bultimes.bg/chestito-vi-evropredsedatelstvo-robi-i-navedete-glavi-zashtoto-veche-go-nyama-vazov-da-vee-znamenata-na-pobedata/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!