Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чигун спасява момиче от пети рецидив на рак

Женя изпълнява едно от петте медитативни упражнения на китайската практика Фалун Гонг. (Епок Таймс Русия)

Любящите съпрузи Наталия и Валери обожават малката си дъщеря Женя. Те мечтаят да я отгледат като честен и добър човек в родна Русия. Животът на щастливото семейство тече спокойно и тихо. Нищо не предвещава проблеми.

Неочаквано, Женя получава болезнени отоци по дясната си ръка, когато е на 7 години. Лекарите произнасят ужасна присъда: рак, агресивна форма на екстраабдоминален дезмоид.

Женя е оперирана за премахване на тумора, но след 7-8 месеца ракът се завръща. Женя преживя четири рецидива, подлага се на четири операции, няколко курса химиотерапия, хормонална и радиотерапия. Изглежда, че ракът изчезва.

Животът се завръща към нормалния си ритъм и изглежда, най-лошото е отминало. Но 8 години по-късно, през 2012 г. заболяването се завръща с пълна сила.

20-годишната Женя отново трябва да се подложи на химиотерапия.

"Беше труден момент за нас", спомня си майката Наталия. "Дъщеря ни беше слаба и трудно понасяше тежкото лечение. Знаех много случаи, в които деца в онкологични клиники са починали от агресивното лечение. Такова лечение често убива пациентите и има изключително сериозни странични ефекти: обърканост, припадъци, увреждания на черния дроб, бъбреците и увеличаване на червените кръвни телца."

Отчаянието на родителите е безкрайно. Женя се стопява пред очите им.

Китайска практика: последна надежда

"По това време четирима наши роднини практикуваха Фалун Гонг, традиционен Чигун метод", продължи разказа си Наталия. "Дъщеря ми и аз знаехме, че тази практика е насочена към духовно усъвършенстване и че хората бързо се излекуват от болести."

"Разбирах, че лечението, предлагано от традиционната медицина, убива дъщеря ми, затова ѝ предложих да започнем да практикуваме заедно. Тя с радост се съгласи и така отказвахме конвенционалното лечение."

Майка и дъщеря заминават при сестрата на Наталия, която практикува Фалун Гонг. Живеят два месеца при нея, всеки ден изпълняват упражненията и се запознават с принципите на китайското учение.

"Дъщеря ми бързо набираше сили. За тежката болест напомняше само опадалата коса след химиотерапията. Бяха изчезнали симптомите на анемия, гадене, загуба на апетит и проблеми в стомашно-чревния тракт. След няколко месеца Женя отиде на ултразвуков преглед в онкологичния център. Резултатите показаха значително намаляване на тумора. От тогава не сме ходили в болница."

Спасение

"Изминаха повече от пет години. Дъщеря ми се чувства страхотно. Завърши висше образование и се омъжи за честен и добър човек. Продължава да практикува и здравето ѝ е добро. Не преставам да благодаря на Фалун Гонг за чудотворното спасение на дъщеря ми."

Сега Женя живее със съпруга си в Лос Анджелис, САЩ. Занимава се с графичен дизайн, учи английски език и си търси работа.

От EpochTimes.ru, falun-bg.info

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!