Tyxo.bg counter

Обществени поръчки за 50 милиона лева за пет години получил застреляният бизнесмен на Герб лично Лиляна Павлова е давала нарежданията.

Наш източник ни информира, че разстреляният със седем куршума бизнесмен от Велико Търново Петър Христов, не само че е бил много близък с Цветан Цветанов, но в последните пет години е получил обществени поръчки за над 50 милиона лева само от Регионалното министерство по времето в което министърка е била Лиляна Павлова, а преди нея Росен Плевналиев.

Според източника ни, Христов е бил прекалено близък с Лилито и тя много страда от това че вече не е между живите. Бизнесмена и министърката често са се чували, като темите не са били само поръчките, които са видими в електронните регистри, но и такива като ремонти, до 50 000 лева за които не се изискват конкурси за поръчки.

Според източника ни, проблемите на Христов са започнали именно след смяната на министър Павлова от министър Нанков, който пък от своя страна се спряга за много близък до корпулентната фигура на депутата Делян Пеевски.

Според информация от медиите, Петър Христов в последно време е обяснявал пред приятели, че ДАНС и Прокуратурата го разследват и като нищо могат да му повдигнат обвинения, затова и в последно време по често се задържал в София, за да моли своя приятел Цветан Цветанов да се спрат по някакъв начин разследванията.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/50.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни