Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Софиянски скочи срещу комуниста Бойко Борисов! "Нали знаете, че затова в последните десет години ни управляват комунисти"

Бившият социалист Красимир Премянов и седесарят Стефан Софиянски бивш служебен премиер и кмет на София се опитаха да направят равносметка на събитията от 10 януари 1997 г. в предаването „Още от деня”. Според Софиянски протестите били спонтанни, а според Премянов – планирани.

Бившият кмет на София не пропусна да изтъкне, че Жан Виденов заедно с Румен Гечев са стартирали приватизацията. Той посочи още, че тогавашният министър-председател бил против валутния борд, който бил необходим заради фалита на осем банки.

Софиянски няколко пъти повтори, че когато Никола Филчев станал главен прокурор, заявил, че всички вляво в Народното събрание са престъпници включитено и Бойко Борисов, който тогава е бил комунист!

“Тогава от едната страна на барикадата бяхме ние, а от другата комунистите и Бойко Борисов! Той още си беше с партийна книжка. Нали знаете, че затова в последните десет години ни управляват комунисти”, коментира, направо е ефир бившият премиер.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_807.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!