Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колко милиона имаше Петър Христов и някой знае ли, как стана изведнъж милионер?!

За милионите на Петър Христов се носят легенди във Великотърновският край, цяла Горна Оряховица беше пропищяла от него, но как стана милионер така и никой не помни.
Той предаде килърите с някакъв свидетел лично на Цветан Цветанов, коментират запознати и тогава тръгна възхода му нагоре, този човек нямаше милост към никой и нищо, а на избори не купуваше гласове, просто поправяше всички протоколи коментират запознати.

Имотите му във Велико Търново и околността му възлизат на стотици милиони лева, вземаха всичко от общината без пари и после го продаваха в стотици пъти по - скъпо, коментират други хора из града.
Петър Христов никой освен гербаджиите няма да го жали във Велико Търново, този човек можеше ли да те закопае, да те изнудва да ти вземе всичко не се спираше пред нищо и никой.

Личният му приятел Цветан Цветанов стотици пъти е бил с него из града, двата управляваха всичко във Велико Търново и всичко ставаше както каже Христов, другите от Герб просто изпълняваха.
Уби го най - вече алчността му, коментират неговите съграждани, този човек беше сложил ръка на всичко и единствената му работа беше да унищожава всички, които му бяха неудобни или пък недай си боже кажат нещо срещу него или Герб в града.

Сега след смъртта му Велико Търново ще си отдъхнем, смятат хората, а и Гербаджиите днес са се покрили и не смеят дори да се разхождат из града, заведенията и магазините на Христов, затвориха още на обед след като се разбра, че е мъртъв ни информират от Старопрестолният град наши източници.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_17.html

Най-големият конкурент на Петър Христов убит показно преди 17 г.

Най-сериозният конкурентът на Петър Христов в бизнеса с млечни продукти е бил убит показно преди 17 години. Това припомниха пред Фрог нюз разследващи. Става дума за мениджърът на фирма ”Млекимекс” Слави Славов.

И до днес основната версия за ликвидирането му си остава конкуренция в бранша, тъй като продуктите на предприятието са били предпочитани на пазара. 

Припомняме ви, че Славов бе убит пред дома му в град Елена в края на декември 2000 г. Убийците и поръчителите не са открити и до днес. Тогава 42-годишният бизнесмен бе прострелян смъртоносно с пистолет "Макаров" от неизвестен нападател около 21 часа на ул. "Теменуга" в планинския град. Оказва се, че до този момент местната полиция не си е мръднала пръста по това престъпление.

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/samo-vav-frog-konkurent-petar-hristov-ubit-pokazno-predi-17.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!