Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Христов човекът на Герб във Велико Търново! Обществени поръчки за над 200 милиона лева или лихварски бизнес отне живота му?!

Image result for петър христов герб

Петър Христов човекът на Герб във Велико Търново!
Обществени поръчки за над 200 милиона лева или лихварски бизнес отне живота му?!

Както вече всички разбрахте, днес показно в квартал Манастирски ливади в София беше убит бизнесмена от Велико Търново Петър Христов, в Старопрестолният град хората говорят с половин уста за човека, който години наред дерибействаше в него. Нито кмет, нито общински съветници на Герб вземаха някакво решение, ако лично Петър Христов не го одобреше.

Но какво отне живота му, днес това вълнува обществото днес?

За Петър Христов определено може да се каже, че правеше изборите във Велико Търново и печелеше всичко, както се казва години наред, откакто с Цветан Цветанов си стиснаха ръцете, всичко във Велико Търново трябваше да минава през него и така ставаше до днес. Именно Петър Христов и хората му, направиха няколко скандални сделки с общински имоти, докараха почти до фалит болницата в града, но не тези неща са отнели живота му коментират запознати със житието и битието на Петър Христов, човека Герб във Велико Търново.

Най - вероятно става въпрос за много пари, които са дадени на някой на лихва и просто този някой е решил да не ги връща коментират запознати в града със сенчестите дела на бизнесмена, други пък казват, че явно вече е взел комисионните за магистрала "Хемус" и като не се започва работа, хората, които са ги дали са си ги потърсили, но тъй като комисионните там се делят на няколко човека, явно хората давали парите, чрез смъртта на човека на Герб в града са решили да предупредят другите, че или ще върнат всичко или и те ще го последват в отвъдното.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/200.html

Най-големият конкурент на Петър Христов убит показно преди 17 г.

Най-сериозният конкурентът на Петър Христов в бизнеса с млечни продукти е бил убит показно преди 17 години. Това припомниха пред Фрог нюз разследващи. Става дума за мениджърът на фирма ”Млекимекс” Слави Славов.

И до днес основната версия за ликвидирането му си остава конкуренция в бранша, тъй като продуктите на предприятието са били предпочитани на пазара. 

Припомняме ви, че Славов бе убит пред дома му в град Елена в края на декември 2000 г. Убийците и поръчителите не са открити и до днес. Тогава 42-годишният бизнесмен бе прострелян смъртоносно с пистолет "Макаров" от неизвестен нападател около 21 часа на ул. "Теменуга" в планинския град. Оказва се, че до този момент местната полиция не си е мръднала пръста по това престъпление.

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/samo-vav-frog-konkurent-petar-hristov-ubit-pokazno-predi-17.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!