Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Евросъюзът се уплаши от Румен Радев! Искал да Разцепи ЕС заради… Вижте защо:

Още в самото начало на новата 2018 г., неизчакали да заглъхне грохота на празничните фойерверки… и нашенските платени глашатаи на западния неолиберализъм се нахвърлиха злобно върху президента Румен Радев! Росен Плевнелиев, като най-радикален защитник на западната псевдо-демокрация, пръв обвини Румен Радев във всички смъртни грехове. Антикорупционния закон не бил лъжица за устата на Радев. И президентът изобщо не бивало да назначава шефа на антикорупционната дирекция. Защото ако случайно се дадяло такова правомощие на действащия президент, тогава всички щели да берат „лошите“ последствия от този закон.

И после Плевнелиев императивно изисква, вероятно по заповед на западните си господари, Радев да си стои настрана и да не назначава не само шефа на дирекция „Антикорупция“, но и изобщо никой от това все още несъществуващо звено. Тези опити за внушения на тотално проваления бивш президент изискват на преден план един основателен въпрос.

А именно: Кой се страхува от Румен Радев?!?!

Защото ако се погледне разумно и непредубедено на проблема за пресичане на корупцията по високите етажи на властта, то тогава на всеки ще стане ясно, че най-голяма възможност за произвеждане на корупционни практики имат Правителството и Парламентът. А Президентството е институцията, която има най-малък достъп до разпределяне на парите от държавния бюджет. С две думи, в парламентарна държава като България, Парламентът и Правителството генерират корупцията, докато Президенът няма нищо общо с това.

Следователно именно подкупните депутати, премиери, вице-премиери, министри и чиновници се страхуват от възможността Дирекция „Анти-корупция“ да се окаже под егидата на президента.

Но неолибералният радикал Плевнелиев не спира до тук:В типично неговия си глуповато-войнстващ стил продължава да сипе огън и жупел по адрес на Румен Радев. Президентът бил допуснал много грешки през 2017 г., особено на международната сцена. Там, според Плевнелиев, Радев хем бил загубил тежест, хем пък се опитвал да разцепи Евро-съюза.

Ха, сега, де?! Каква е тази анти-логика на „недоразумението Роско“, както го нарече народът? Ако Радев няма никаква тежест в ЕС, как тогава ще има силата да го разцепва? И какъв ще е този съюз, който ще се разцепи по волята на Президента на една малка страна, като нашата?!?

И после, ако умереният Радев „ще разцепва“ ЕС с настойчивото си искане Брюксел да се съобразява с интересите на България… тогава какво да кажем за ръководителите на Унгария, Чехия, Словакия и Полша, които още по-безкомпромисно отстояват интересите на своите народи и държави.

Но атаката на Роско по адрес на Президента не е единствената. В боя се хвърли и дясната ръка на Борисов. Така наречената „астроложка“ на соросоидната Бтв Светлана Тилкова – Алена. В астрологичната си прогноза за 2018 г. тя предрече реки от мед и масло за Премиера Борисов. Нооо, когато стана дума за Румен Радев, Алена забрави за каквито и да било суперлативи. С лицемерно-сериозно изражение на лицето врачката-шарлатанка грабна черната боя и започна да я размазва с голямата баданарка по бъдещето на летеца.

Звездите й показали, че Радев трябва особено много да внимава за действията си. Да анализира всяка своя стъпка. И да се съобразява за всичко, което прави. 

С кого да се съобразява? От кого да иска разрешение бащата на нацията?! Явно, според Алена, нашият президент трябва да се съобразява с държавите, които днес се смятат за завоеватели и господари на България, с чиновниците във Вашингтон и Брюксел.

Истината обаче е, че Радев няма от кого да се плаши, защото 86 % от българския народ към днешна дата му засвидетелства пълно доверие. А западните грантови пудели у нас атакуват Радев, защото се съобразява все повече с интересите на българските народ и държава. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!