Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Касапница в Нови Искър заради трафик на Наркотици от Азия към Косово

Според наш много сигурен източник, касапницата със шест жертви в Нови Искър е заради трафик на наркотици от Азия към Европа, по точно към Косово за Албанската Мафия по така нареченият Балкански път, който от години се контролира от Българи, твърди xaknews.blogspot.bg

Бащата Неделчо Юнаков е имал камиони и често е правел курсове от Азия към Косово ни доверява нашият източник. Явно нещо по канала се е объркало и стоката не е стигнала до който трябва и сега получателят показно наказа извършителите.

Вчера експерта по сигурността Симеон Иванов, коментира че убийството много напомняло на изпълненията на Албанската Мафия, която действала на принципа никой няма да похарчи откраднатото от нас и затова ликвидират всички наследници на нароченият за жертва.

Засега от МВР отказват да коментират темата реално и постоянно се пускат фалшиви слухове с цел да не се пречи на разследването, което забуксува минути след като стана ясно, че се е случило.

Версията с удушаването и самоубийството отпадна, после си признаха че всички са застреляни дори и кучето. Накрая се наложи Сотир Цацаров да излиза и обяснява пред медиите, че станало някакво объркване.

Днес на обяд от МВР обещават още информация по темата, но надали тя ще е истинска, защото всичко говори, че в МВР са наникъде със случая и се пускат определени неща в определени медии, за да се намали напрежението сред населението.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_76.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!