Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цецка Цачева за Европредседателството ще докажем на всички, че от Герб сме Европейци – правосъдието е неподкупно, а корупция никога не е имало и надали някога ще има...

Цецка Цачева днес е дала интервю за немски вестник в който надълго и нашироко е обяснявала, че всичко което вчера е било публикувано в "Ди Цайт" е фалшива новина и този немски сайт е подведен от опозицията в България.

В качеството си на правосъден министър избран от гражданите на република България г-жа Цачева е потърсила право на отговор относно всички фалшиви новини, които са публикувани вчера в изданието на сайта.

Цецка Цачева е описала правосъдието в България като прозрачно и неподкупно, а корупция в България никога не е имало и надали някога ще има. В България поне 1000 пъти Прокуратурата е правила проверки на министри, зам, министри и кметове и никога нищо не се е доказвало, защото тези хора, особено десните в България като нас от Герб винаги сме избирани на избори от избирателите и знаем каква отговорност носим.

Нашите действия са винаги прозрачни и спазваме всички директиви на ЕС особено в правосъдната система, а откакто аз съм министър на правосъдието в България, мога да се похваля, че напредъка и прозрачността са много големи.

Преди да дойдем ние от Герб на власт, комунистите бяха съсипали България и благодарение на нашите усилия и на нашите европартньори, ние от Герб доказахме, че сме Европейци и че можем да сме част от голямото семейство.

Правата на всички хора и особено на малцинствените групи са от най - голяма важност за нас и винаги това е било водещо в нашите програми на управление на България.

Както всички знаете, сега ние ще председателстваме Европа и за пореден път ще стане ясно на всички, че в България няма корупция, а правото и законите се спазват от всички, особено от министри и депутати.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2017/12/blog-post_274.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!