Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шофьор на камион чудодейно се излекува от рак, използвайки обикновен метод – вижте историята на Владимир! (ВИДЕО)

Към края на 2013 година човек на име Владимир Лузай научава, че е тежко болен от рак. Малко по-късно цяла Русия научава невероятната история на силния мъж, който побеждава страшната болест, използвайки обикновен метод.

Докторите казват следното на Владимир: “Ти си болен от рак на панкреаса четвърта степен и имаш множество метастази в черния дроб”.

За руснака, който работи като шофьор на камион, шансовете да се излекува уж са нулеви. Но само 6 месеца след покъртителната новина той е напълно здрав! Основното нещо, което му помага срещу болестта, е… обикновената сода.

Владимир обича да помага на хората и затова стъпка по стъпка обяснява какво точно трябва да направят онкоболните, за да се излекуват. За чудодейните качества на содата той е разбрал от тв предаване, в което италианският онколог Симончини споделил как лекува пациентите си със сода, зарязвайки напълно химиотерапията.

Очарован от тази идея и твърдо убеден, че може да застане смело срещу заболяването си, той прочел всичко за този вид лечение. След това измислил специална диета за себе си.

Всяка сутрин той консумирал овесена каша с масло от коноп + чаена лъжица мед. На обяд приемал водороден прекис (10 капки), а вечер не хапвал нищо след 18 часа. Освен това всяка сутрин 30 минути преди хранене приемал чаша вода със сода.

Същото количество изпивал и вечер – 2-3 часа след хранене. Важно е да отбележим, че той е разтварял содата във вряла вода. Владимир приемал и витамини А, Е и C, както и таблетки мелатонин преди лягане. Той намерил огромно количество информация в Мрежата за ползите от мелатонина върху ендокринната система.

Науката отдавна доказа, че основната причина за рака е слаб имунитет и повишена киселинност. Мелатонинът помага за подсилването на имунната система и за рязкото намаляване на киселинността в човешкия организъм.

Разбира се, лекарите не повярвали, че той може да се излекува с този метод, но е факт, че само седмица след началото на лечението размерът на тумора е намалял с 2 мм, а броят на метастазите в черния дроб – цели 2 пъти. След 6 месеца лечение в тялото му е останала само една обвивчица.

От неизлечимо болен Владимир е станал напълно здрав човек. Сега той се опитва да помогне и на други болни и най-важният съвет, който дава, е хората да не губят вяра в положителните резултати. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

Източник: https://lekuva.net/113582/shofor-na-kamion-chudodejno-se-izlekuva-ot-rak-izpolzvajki-obiknoven-metod.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!