Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако знаете това за зодията им, ще Ви бъдат верни завинаги!

Овен
Винаги помни, че човекът от зодия Овен е винаги точен, рядко не идва навреме за среща. Веднага ще усети лъжата, обича да се съгласяват всички с него.

Телец
Известен е с упоритостта си. Веднага разбира какво ти е необходимо, и малкият намек върши работа.

Не е лесно да се спечели вниманието му, рядко допуска нови хора в обкръжението си. Не би допуснал да му налагат чуждото мнение.

Близнаци
Достатъчно е представителят на зодия Близнаци да разбере, че проявяваш интерес към него. Но не пресилвайте събитията.

Тайнствеността го привлича, завладян е от новото и непознатото. Оставете го да се отпусне и той да води разговора, просто трябва да сте добър слушател. Няма да разбере кога ще бъде влюбен във вас.

Рак
Добра тактика, за да се сближиш със зодия Рак е да поискаш помощ от него. Забранена тема са предишните ви връзки. Отдавай му вниманието си, но винаги го оставяй да изяви своята загриженост – важно е за него това.

Лъв
Не е лесна плячка. Трябва да разбере, че ти е необходим. Наблягай на качествата и успехите му, за превъзходството над останалите.

Дева
Никога не трябва да си скучен с Дева, винаги трябва да си малко див. Но не бъди разточителен, не обичат разточителността.

Везни
Впечатляват се от комплиментите, бъди спокоен на среща с тях. Бъдете премерени, без крайности в думите и действията си. Представителите на тази зодия си падат по лукса и удобствата.

Скорпион
Страшно непредвидима зодия. Бъдете сериозни при запознанство с него. Следвайте емоциите му. Показвайте че се влияеш от мнението му и ще бъдете неустоими за него.

Стрелец
Характерът му е свободолюбив. Не трябва да се чувства ограничаван. Покането го на разходка навън.

Козирог
На среща с представител на зодия Козирог, трябва винаги да си оригинален. Обича изкуството. Харесват интелигентните партньори.

Водолей
Общуването с него не е трудно, особено ако усети вниманието ви. Винаги е в крак със всички новости.

Риби
Изключително романтични и раними. Отпусни се по течението с тях. Обичат да излизат, неустоими са на комплиментите.

Източник: www.bg-astrology.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!