Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нов Шок за Бойко Борисов. Европа забранява Дюнерите

Нов шок за Бойко Борисов от Европа само ден след като наложиха оръжейно ембарго на Саудитска Арабия, от Европейският парламент поляха с нов студен душ Бойко Борисов забраниха Дюнерите.

Комисията по здравните въпроси в Европарламента реши да поправи стар пропуск. Това обаче  доведе до край на една от най-често хапваните бързи храни у нас. Става въпрос за дюнерите. Те може да изчезнат от страните от ЕС до края на 2018 година, ако остане в сила прието решение на Еврокомисията да забрани съдържанието на фосфат в суровото замразено месо.

Фосфатът е необходим, защото задържа водата в месото и то остава крехко и сочно дори и след като е било замразено. Без него при печене месото ще се разпада.

Преди време Бойко Борисов обясняваше как  в България нямало опасност от Терористични атаки, защото на всеки ъгъл сме имали дюнери.

Явно в Европа не мислят като него и поемат риска със забраната на Дюнерите.

Пореден ден Бойко губи заради решения на Европарламента договореното в Саудитска Арабия и вече Герб мислили да прокарат в Парламента указ за излизане от ЕС по примера на Великобритания.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2017/12/blog-post_99.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!