Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Безобразие: Теглиш 1500, връщаш 6300 лева (ВИДЕО)

Лъжат ли ни със скрити такси фирмите за бързи кредити?

Може ли да изтеглим заем от 1500 и да върнем 6300 лв.?

И още – как търговците надуват с невидими такси цената на бързите кредити. В сезона на голямото теглене на заеми ще ви покажем продължават ли фирмите за бързи кредити да подвеждат потребителите със скрити такси и лихви.

Проверка на КЗП от последната година на повече от 50 регистрирани фирми показва нарушение при всяка една от тях. Сред най-новите трикове е такса „известие”. Колко можем да платим, за да ни съобщят, че сме просрочили плащането на вноската по заема? Какви други невидими такси и лихви ни начисляват търговците? И още – възможно ли е кредитът ни да поскъпне 5 пъти, докато го върнем?

Източник: Нова Телевизия

Ето и какво сподели потърпевшият от репортажа на Нова Телевизия – Красен Марков на неговия уебсайт – krasen.markov.website

Profi Credit: „Профи Кредит България“ ЕООД е фирмата, за която говоря в репортажа на журналистът Георги Георгиев в сутрешния блок на Нова Телевизия. След като са установени такива масови злоупотреби, искам да попитам паразитите в парламента ЗАЩО тази фирма още „работи“ на територията на Република България?!

„Профи Кредит България“ ЕООД използва нечестни практики, с които сте мамени и заблуждавани, за да вземете бърз заем. Измамливо кредитният експерт в посетения от вас офис на Профи Кредит, ви „консултира” за Вашите права, като ви подлъгва да се подпишете под непопълнен договор за револвиращ заем, без да се договорите писмено за същественото по договора за заем – каква точно сума ви се отпуска, каква е лихвата по договора ви и какъв е годишния процент на разходите.

„ВАЛЯТ” СПЕЧЕЛЕНИ ДЕЛА НА КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СРЕЩУ ПРОФИ КРЕДИТ. КАК ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ОГРОМНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ЗАЕМИТЕ, КОИТО УМИШЛЕНО СА ВИ ЗАБЛУДИЛИ ДА ВЗЕМЕТЕ.

Повече на моят уебсайт: http://krasen.markov.website/bg/tag/profi-credit/

Източник: http://bultimes.bg/bezobrazie-teglish-1500-vrushtash-6300-leva-video/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!