Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ въвеждат доброволни съботи и недели. Който не участва го чакат солени глоби :)

Тази сутрин на правителствено заседание, което тече в момента и е поканена и столичната кметица Йорданка Фандъкова,  Бойко Борисов е обявил, че с указ на министерски съвет се въвеждат задължителните доброволни работни  съботи и недели за всички българи.

Пилотният проект ще тръгне в София, защото е столица на България, тук имаме най-много симпатизанти и членове и трябва да дадем пример на всички българи.

Доброволният труд ще се полага поне две съботи и недели месечно в рамките на четири часа и който не се включи ще бъде солено глобяван.

Явно от правителството са решили да пестят пари от ремонти и подръжка на зелени площи и тротоари в бъдеще, защото вече е коментирано и с големи строителни фирми в какви точно дейности доброволно ще се включат работниците им.

Валери Симеонов бил чут да обяснява, че нашите предци доброволно са построили всичко в тази държава, а днес всеки чака пари, ако не бяха доброволците днес нямаше да ги има нито Димитровград, нито прохода на републиката " Хайнбоаз", а днес всеки чака пари и само пари, за да направи нещо. Затова аз приветствам инициативата и знам точно къде ще се подържат на доброволни начала зелените площи в Малко Търново и Златоград.

Другите министри също приели идеята с ентусиазъм, а Лиляна Павлова, само цъкала с език как Бойко Борисов не се сетил по рано и как сега цялото НДК щяло да грее за Европредседателството.
Йорданка Фандъкова заявила, че още през януари е готова да стартира доброволческите съботи и недели и знаела точно къде да прати софиянци да положат своя труд.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2017/12/blog-post_91.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!