Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте колко струваше конгреса на ГЕРБ! Сумата ще ви шокира!

Невероятно! Необяснимо! Безумно и парвенюшко за условията, в  които живеем, или по-точно вегетираме!

17 милиона лева струва Конгреса на управляващата партия ГЕРБ! Ни повече, ни по-малко.

За да се съберат другарите и да преизберат  Бойко Борисов с пълно мнозинство!

Информацията за цената на разиграното пред цяла България театро се разпространи  в социалните мрежи и някои медии и звучи шокиращо!

Делегатите са били 3000 и до един са били настанени в 4 и 5 звездни хотели на пълен  ол-инклузив за цели три дни! Да съчетаят полезното с приятното.  И за да не скучаят им е организирана и  културна програма за хората от прованса с екскурзоводи и  специални автобусчета.

Тя включвала обиколка на столицата, а за дамите и на моловете.  Все пак трябвало да си купят някое тоалетче, за да изглеждат добре сред партийната маса. За конгреса пък бе ангажирана  една от най-скъпите зали в столицата – „София Експо център“.

Извън всички екстри, всеки делегат е получил пакет с агитационни материали, който обаче не  освен  листовки и хартия с речите, съдържал скъпи химикалки с логото на ГЕРБ, луксозни тефтерчета  и 32 гигабайтова флашка с всички предварителни презентации в електронен вид, която после остава за лично ползване.

Храна също е била екзотична и скъпа, твърдят хора, обслужвали  събитието и делегатите по места в хотелите.

Пир по време на чума!

3000 богоизбрани, или бойкоизбрани гербери отиват на конгрес!

Нито един от тези три хиляди души не излиза на трибуната и не издумва и грам критика към политиката на партията. Всички крещят ура и да живее. Няма инакомислещи, няма от кумова срама поне един против случващото се в държавата. Царят мир и любов и такова партийно единодушие, че чак станахме за смях в ЕС. Чуждите медии започнаха с леки задявки и искрени подигравки за гласувалите 100 процента за преизбиране на Борисов.

И защо беше целият този цирк?

Защо трябваше да се спретва тази постановка?

Не можеше ли да се изпробва прехваленото електронно гласуване и делегатите да изслушат речите онлайн, а след това да гласуват?

Но не! Трябваше пищна церемония, масовост, писналите ни до болка речи на Боцко и Цецко и дежурните оплювки по БСП. /Какво ли щяха да говорят от трибуните, къде ли щяха да видят врага, ако я нямаше БСП?/.

И всичко това за 17 милиона лева.

Грешни народни пари, които идват от нашите данъци и потъват в огромните партийни субсидии!

За да може Партията да настани верните си членове в лукс и да направи един помпозен конгрес!

Партията, която мисли за България!

Мисли, но какво й мисли още?

Да му мислим ние. Безмълвния електорат!

Автор: Станислава СЛАВОВА Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!