Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цяла Европа сега нази гледа! Борисов от Будапеща: За една година можем да сме водещи и в Изтока, и в Запада

"Работим за просперитета и нещата се случват. Имаме една година и можем да сме водещи и в Изтока, и в Запада". Това заяви премиерът Бойко Борисов от унгарската столица Будапеща, където днес се проведе Срещата на лидерите от Централна и Източна Европа и Китай. След разговорите стана ясно, че Пекин планира да инвестира 3 милиарда долара в Източна Европа.
 
"Инвестициите от Китай точно отговарят на това, което винаги съм казвал, че ще е от полза за Балканите - инфраструктурните проекти. Сега в Китай при тази дългосрочна перспектива за работа искат да започнат тези проекти, за които сме говорили. Мисля, че нещата в момента са много реални. На 6-ти и 7-ми ще проведем преговори за финансиране на коридор № 8. Китай много активно говори за инвестиции, говорили са и с Алексис Ципрас за това", каза още той.
 
"С Виктор Орбан имаме много теми - говорихме за кохезионната политика. Говорихме си и за източното партньорство, че още много държави от Източна Европа трябва да седнат на масата за преговорите", заяви премиерът.  

"На едно мнение сме, че трябва да мислим за подобно на Брекзит споразумение само с Турция. То да уреди всички спорни теми. На всички ни е ясно, че Турция няма да се присъедини към ЕС", коментира Борисов. И допълни: „Едно споразумение трябва да гарантира южния фланг на НАТО. От една страна Турция е неприемлива за Европа, но ни пази гърба от юг“
 
"С президента Реджеп Ердоган може да говорим за скоростен влак Будапеща - Скопие - София - Истанбул. С общи усилия имаме шанс не само да ни забелязват, но и да постигнем реални резултати", допълни той.
 
Премиерът Бойко Борисов обяви, че България разчита в сътрудничество с Китай да бъдат изградени автомагистралите "Хемус" и "Черно море", както и жп линията Русе - Варна, съобщи правителствената пресслужба.

Отнемането на органиОтнемането на органи

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

История на убийствата на Китайската комунистическа партия

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

Баба Ванга: Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!

55-годишната история на ККП е написана с кръв и измами. Събитията от тази кървава история са не само жестоко нечовешки, но са и неизвестни. Под управлението на ККП 60-80 милиона невинни китайци бяха избити, оставяйки след себе си своите покрусени семейства...

Борисов е в унгарската столица Будапеща, където участва в шестата среща на лидерите от Централна и Източна Европа и Китай, на която Китай обеща инвестиции от 3 млрд. долара в Централна и Източна Европа. Форумът цели задълбочаване на търговското и икономическото сътрудничество между държавите участнички.

Българският премиер отбеляза, че има възможности за сътрудничество с китайски компании в енергетиката, селското стопанство, електронната търговия, иновациите, медицината.

България ще може да изнася за Китай фуражи

България ще може да изнася за Китай комбинирани фуражи и фуражни добавки, стана известно след подписването на двустранен протокол между зам.-министъра на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева и Джъ Шупин, министър на Генералната администрация за надзор на качеството, инспекция и карантина на Китайската народна република, съобщи пресцентърът на земеделското министерство.

То чрез Българската агенция по безопасност на храните е българският изпълнителен орган по протокола, който влиза в сила от датата на неговото подписване и ще е със срок на валидност от пет години, допълват от министерството на земеделието.

България ще бъде домакин на следващата среща

България ще бъде домакин на следващата, седма, среща на държавните и правителствени ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай през 2018 г., са се договорили правителствените ръководители на пленарните разговори.

"Признателен съм на премиера Ли Къцян, на министър-председателя Виктор Орбан, на всеки от моите колеги за подкрепата им България да бъде домакин на следващата среща на върха по инициативата "16+1", каза Бойко Борисов. Той посочи, че годината, която започва, е знаменателна за страната ни предвид и първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз.

Източник: http://epicenter.bg/article/Borisov-ot-Budapeshta--Za-edna-godina-mozhem-da-sme-vodeshti-i-v-Iztoka--i-v-Zapada--video-/141698/2/48

proksimable 27 ноем. 2017 | 17:01

България е на 109 място по свобода на словото.Сринати са Образованието, Здравеопазването, Икономиката.... Само 10% усвояване на еврофондовете. Най ниски пенсии и заплати в Европа. 12 пъти по малко инвестиции в сравнение с 2007 г. Нито едно разследване или съдебен процес срещу корумпирани висши политици. Cриването на КТБ, контрабандата на Булгартабак .. Държавни институции преследват тези, които критикуват действия на властта и институциите. МВР, ДАНС и службите са в тежка зависимост от политически и олигархо мафиотски кръгове.

Източник: http://epicenter.bg/article/Borisov-ot-Budapeshta--Za-edna-godina-mozhem-da-sme-vodeshti-i-v-Iztoka--i-v-Zapada--video-/141698/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!