Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Като строим пътища, ще докараме Азия в Европа! Това е бъдещето! Вижте „визията“ на премиера за България! Истината е ПЛАШЕЩА!

БОРИСОВ В АЗИЯ – ТОВА Е БЪДЕЩЕТО

Откак Вашингтон и Брюксел поставиха задача на Борисовда говори за някакво митично „обединение“ на Западните Балкани с „Европа“, той разви невероятна вербална дейност.  Едрият мъж обиколи за наша сметка половин Европа и навсякъде се насилва да говори колко хубаво било в ЕС и НАТО.

И че мястото на държавите от Западните Балкани е в Европа. Нищо, че те са отделни и самобитни народности. Нищо, че не са готови за никаква интеграция, така както не бяхме готови и ние. Нищо, че като влязат в ЕС, крехките им икономики ще бъдат пометени от грамадните олигархични западни корпорации. Важното е да се отчита дейност пред „големите“ началници. И да се вкарат нашите западни съседки в ЕС и НАТО.

Защото „обединението“, което Борисовите началници предлагат на Балканските страни, всъщност е нова форма на васално подчинение и робия. Понеже те ще трябва да вадят, от и без това мизерните си бюджети, още пари за строеж на пътища, по които ще минават войските и тежките въоръжения на НАТО, когато тръгнат на Изток към Русия.

Те ще трябва да дават пари на „бедничките“ олигарси от Запада, за да купуват техните престарели оръжия, уж с цел да се защитават. Макар че на никой не му е ясно от кого точно ще трябва да се защитават тези страни, които никой не е тръгнал да заплашва.

Но дали ги заплашва някой или не, няма никакво значение. Важното е, че като се построят пътищата и пристанищата, за които Борисов бълнува, икономиката на региона щяла да просперира и „да потече като пълноводна река“. Въпросът, обаче, е в чии дълбоки джобове ще се изливат парите от тази „пълноводна река“. Засега никой не казва, че тези пари в никакъв случай няма да се излеят в джобовете на обикновените хора.

Засега никой не казва още, че Борисов строи пътища имагистрали в България от много години. Но икономиката на страната ни е такава, че не може да вдигне минималната пенсия поне до 300 лева, което е някакви си мизерни 150 евро. И то при положение, че пенсионерите на Запад получават поне 10 пъти по-големи пенсии. Борисов не казва и, че заплати и пенсии в България се изплащат не от приходите на реалното производство. Защото приходи от производство няма. Понеже няма и производство. Затова държавата взема многомилиардни заеми, за да посрещне тези най-неотложни плащания. Включително и разходите за здравеопазване, образование, наука, култура…

Истината е, че държавата ни отдавна е фалирала. А Борисов и неговите пудели каканижат приказки за някакви големи успехи. И как хората имали коли и се разкарвали по магистралите с тях. А когато утре свършат заемите? Какво ще прави държавата? Какво ще правят хората, които ще останат без пари, без храна, без здравеопазване, без лекарства?

КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“

И понеже страната ни фалира и никой не иска да работи за мизерното заплащане, което му се предлага, „геният“ Борисов е намерил лек и за това. Като построим магистрали в Западните Балкани ще докараме в България евтина работна ръка от Азия. Щото джихадистите и муджахидините, които в момента са тук, бягат презглава от България и от нечуваната мизерия, в която живее нашия народ.

Така че митологията за някакви азиатци, които ще работят за без пари в България, си остава една голяма измама. Да не говорим, че като напълним държавата си с араби, мюсюлмани и азиатци, генетичния фонд на страната ни ще бъде напълно заличен. И народът ни – унищожен.

Но може би точно това е и целта на упражнението, което премиерът наш изпълнява по заповед на господарите си?

Ето това е „бъдещето“, което ни готвят Борисов и неговите началници.

Затова Вождът и неговите пудели трябва да си ходят. По лесния или по трудния начин. Изборът е техен.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!