Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След бурната негативна вълна журито се отрече от Мис България 2017! Ето коя трябва да е №1...

След бурната негативна вълна покрай избора на Мис България 2017 Тамара Георгиева мнозина от журито се отрекоха от нея.
 
Пръв певецът Иво Танев написа, че не знае как тя е избрана, защото той е гласувал за друга – Габриела от Хасково.
 
Антония Петрова без притеснение заяви, че макар и да е била жури, също не е съгласна с избора на победителка. По този повод тя написа: „Заедно с още 4 носителки на титлата, подбрани като най-успешните и достойни през годините – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова, както и последната Мис, която предаде по традиция короната – бяхме жури и част от шоуто, коментирахме с водещия претендентките след всеки тур, давахме съвети и мнения. Да си призная, изборът на победителка не съвпадаше с моя. Аз избрах едно момиче, което стигна само до топ 5, но пък 2-ро и 3-то място изцяло съответстват с моето мнение. Успех на всички класирали се момичета! Благодаря на организаторите за поканата, за мен беше удоволствие“.

Миналогодишната победителка в конкурса Габриела Кирова също заяви, че нейната фаворитка е била друга. Със същото становище са Наталия Гуркова и Марина Войкова, които смятат, че реалната победителка е Мис Бургас Йовита Георгиева.
 
Всички тези коментари на миските и Танев още повече възмутиха онлайн потребителите, които многократно зададоха въпроса по какъв начин е избрана новата миска и дали короната й не е плод на действия под масата. Питат още защо, след като голяма част от журито изобщо не е гласувало за Тамара, тя как е станала номер едно.
 
Собственикът на конкурсите „Мис Свят България“ и „Мис Вселена България“ Страхил Гановски пък открито заяви, че изборът на Тамара за Мис България 2017 вреди на бранша и носи лошо име на страната ни, която вече се свързва само с Анита Мейзер и Тамара.
 
Източник: Телеграф, http://epicenter.bg/article/Zhurito-se-otreche-ot-Mis-Balgariya-2017-/141374/10/99

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!