Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Организаторката на конкурса обясни защо Мис България е грозна на снимките? Ех да им имахме обективите на руснаците!

Мис Русия – 2017: Не е черна. Не е мюсюлманка. Не е лесбийка. Даже прилича на жена! Това руснаците само си плачат за още санкции!

Организаторката на конкурса „Мис България“ Ирина Папазова обясни в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, защо победителката в конкурса събра толкова негативи и беше определена като грозна.
По-рано пък новата миска гостува на Виктор Николаев и бе категорична:
Не, аз не съм грозна в никакъв случай.
Според специалистката единственият виновник за помията, която се лее по адрес на Тамара Георгиева е фотографът, който не я е снимал правилно.
„Снимките, които изтекоха в мрежата са ужасни и според мен това беше направено целенасочено. Снимано е с обектив за далечни снимки, след което е приближено. Зуумнато е… ама много е зуумнато.“, възмутена е организаторката.

„Да, Тамара има специфичен нос и това не е хубавият й профил. Но никой не може да я види така, както я видяхме ние. Нарочно я изкараха в такава светлина, за да предизвикат скандал. На една от снимките и мен ме има, но съм изрязана, иначе и аз изглеждам ужасно. Всички знаем, че има снимки… и снимки!“, категорична е Папазова.
Стефан на Гала пък я успокои, че приема избора на Тамара за „Мис България“
Източник: БЛИЦ

Източник: http://bultimes.bg/s...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!