Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БСП уличи Десислава Атанасова в неграмотност

Г-жо Неграмотност, освен неграмотна, ти си и невъзпитана, защото не намери на чий гръб да изпъкнеш, а оригиналничиш на гърба на “побелели коси”, пише Бояна Бозаджиева

Медийният съветник на лидера на БСП Корнелия Нинова–Бояна Бозаджиева уличи в неграмотност депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

 

Бозаджиева и бдителни потребители на социалната мрежа „Фейсбук“ са установили, че избраничката от управляващата партия е допуснала няколко правописни грешки в свой пост от миналата неделя, в който критикува БСП, Корнелия Нинова и публиката, дошла на среща с нея. Оказва се, че Атанасова не знае как се пише думата „потисничество“. 

Политологът Борис Попиванов също се включва в дискусията, като отбелязва и фактологическа грешка в писанията на Атанасова. „Съчинението „Социализмът и задачите на българската работническа класа“ е от 1892 г. , а не от 1900 г.“, отбелязва той. 

Ето какво написа депутатката от ГЕРБ: 

„Паралелният свят Корнелия!

БСП празнува 125 години партийна организация в Разград, а на стената ликът на Димитър Благоев. Събитието започва с любимата му песен „Ален мак самотен нейде“, а на входа участниците в събитието получават рекламни материали, включително магнитче с лика на Благоев.

Корнелия зове за битки срещу подтисничеството и събуждане на електората. А в залата хорица с побелели коси /някой задрямали/ стискат по една червена роза в ръка и си спомнят времето на младостта.

Не знам дали си струва коментара, но годината е 2017-та, а не 1900 - ната и съчинението „Социализмът и задачите на българската работническа класа“, като задължителна литература - демокрацията ни ги отне за щастие.

Актуално е друго Благоево съчинение...„Що е социализъм и има ли той почва у нас?“  През 2017- та нито има социалистическа партия - тя е комунистическа, след като става на 125, а почва у нас няма - доказват го всички победи на парламентарни избори досега Корнелия! 

Коментарът на Бояна Бозаджиева: 

Десислава Атанасова така и не се научи да пише на български, но продължава да дава оценки. На какво даваш оценки, г-жо Неграмотност? На възрастни хора, които са си дали младостта за България, без да са го правили за постове и пари. На възрастни хора, които живеят зле, но имат достойнство и не се оплакват и да, доволни са дори само на една роза.

Г-жо Неграмотност, освен неграмотна, ти си и невъзпитана, защото не намери на чий гръб да изпъкнеш, а оригиналничиш на гърба на “побелели коси” (както сама пишеш). Ти, г-жо Неграмотност, си и лицемерна, защото в твоята партия не са малко тези, които знаят наизуст “Ален мак”. И да, ако не беше демокрацията, със сигурност нямаше да завършиш висше, дори и за средно щеше да имаш проблем.“

Източник: http://epicenter.bg/article/BSP-ulichi-Desislava-Atanasova-v-negramotnost/140199/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!