Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Паравоенни готвят въоръжен преврат и нов Народен съд, а „народът“ им ръкопляска!

Властта да отговори ясно: Защо законите не важат за тези "юнаци"?

Началникът на щаба Владимир Русев

Паравоенни организации, нарекли светотатствено себе си Воински съюз "Васил Левски" и БН Опълчение "Шипка", откровени путински маши в България,  преминаха границите на допустимото и открито заплашват с преврат и нов Народен съд. Ни повече, ни по малко. Оляха се, казано по народному и е крайно време да бъдат спрени. Окончателно.
 Дали изобщо има 

кой да ги спре 

 Паравоенните от няколко седмици обикалят из Добруджа и открито заплашват  легитимните институции с Народен съд в Генерал Тошево, влагайки напълно съзнателно цялата зловеща деветосептемврийска символика в това понятие. Обявиха се за народа и за готови да наказват от негово име. Колко познато. И колко страшно ! 
Поводът е , че паравоенните водачи НЕ разрешават добива на какъвто и да е било газ в Добруджа. Не разрешават дори и проучвания да се направят. За дебат и дума не може да става. Все едно земята е тяхна, а другите българи на тази територия нямат право на глас. Напълно в стила на своя патрон, който спонсорира де-що има неонацистки организации в Европа.  Причината е именно той и тактика му за дестабилизиране на Европа и Балканите.

Така тези самозабравили се войнстващи екземпляри с фалшиви нашивки, самообявили се за бригадни генерали, насърчени от бездействието на властите,  компрометират жестоко и гражданите, които протестират срещу проучванията и добива на газ. Възможно е  хората да са прави, да имат разумни аргументи, което е много вероятно, но намесата на паравоенните унищожава и  профанизира и тяхната кауза. 

А службите не реагират никак, поне видимо. Не показват с нищо, че могат да противодействат на 

фашизираните типове, мечтаещи за хунта

Защо обезумелите юнаци още не са поставени под ударите на закона, въпреки, че в социалните мрежи пишат следното:    „Трябва да отработим оперативно бойната съвместимост и единно управление на войските и да ги обучим да действат дисциплинирано и единно като добре смазана бойна машина“. После и да вземат властта, разбира се.  

Паравоенните разпространиха и клип, в който някой си Владимир Русев, титулуван там „началник щаб и говорител“, казва:  „Да не позволим на бандата продажни престъпници, които са окупирали незаконно властта в родината, да мачкат българския народ и да отровят водата и храната на българската държава.“ Думи, които могат да заблудят мнозина и да ги хвърлят в лапите на паравоенните формирования. „Всички заедно, докато довършим окончателно противника“, призовава самозваният „началник-щаб“, шофирайки колата си. 

Спира с униформените си колеги в  Генерал Тошево, където държи реч 
в стил „ранния фюрер“ 
Прави го пред разтревожените от неизвестността местни хора, които се радват, че някой е дошъл  да им говори за техните проблеми. И за националните:  Ще видите всичко това в клипа. 

„По всичко личи, че всички правителства на прехода са ни предавали и продължават да ни предават, а сега се стремят и към физическото ни убийство. Замърсявайки водите и земите на Добруджа, българският народ е обречен на глад и болести. Изворът на всички беди е София с продажния Парламент, време е да изметем веднъж за винаги предателите и колониално зависимите васални правителства. Няма да ни сплашат с техните измислени закони, които те са си писали и продължават да пишат без да се съобразяват с народа“, не крият намеренията си паравоенните. 

Само преди седмица пък, по  Добруджанската земя,  от която преди 101 г. ген. Колев прогони руските нашественици обикаляха с моторите си българските подражатели на Нощните вълци на Путин. И те щели да я пазят от добив на шистов газ.

Властта трябва да отговори много ясно: 

Защо службите позволяват тази вакханалия на самозванци, представящи се за войни на народа? Какво вършат те ? В полза   на кого? Кой позволява открита дестабилизация на държавата в тези взривоопасни времена.

Ами ако паравоеннните имат негласната подкрепа от президентската институция, което не е изключено? Къде отива България? 

Източник: http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/paravoenni-gotvyat-vaorazhen-prevrat-i-nov-naroden-sad-a-narodat-im-rakoplyaska

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!