Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десислава Радева: Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината

Съпругата на президента – Десислава Радева, изгря на корицата на новия брой на списание EVA.
След като преди месец първата дама направи първата си самостоятелна медийна изява в ефира на „Дарик радио“, сега тя се появява на корицата на списание. „За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина”, споделя ценностите си съпругата на президента.

Радева разказва как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи, каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си, как се е запознала със съпруга си.

„Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас. Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие“, казва тя пред главната редакторка на списанието.

Десислава си спомня за работата си в „Каналето“ и чувствата си към хората, на които се възхищава и вярва. „Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг. Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре – съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?“, пита се първата дама.

На снимките от фотосесията Радева изглежда спокойна и с освежена визия. Тоалетът, с който тя се появява на корицата е в синьо-зелено с бяло жабо с черни контури. Косата на съпругата на президента също изглежда променена, но това не е изненада, тъй като наскоро личният ѝ фризьор сподели пред Nova, че предстои да изсветли косата ѝ, „защото по-светлата коса винаги освежава и омекотява чертите на лицето“.

Източник: http://bgjournal.info/desislava-radeva-smyatam-sebe-si-za-svoboden-tchovek-zashtoto-kazvam-istinata/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!