Следвайте "Буднаера" в Телеграм

75% от ГЕРБ - от БКП и ДС, при БСП - само 50%...

Автор: Пресиян Антонов

Историята се повтаря като фарс...
Флагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%.
Или по-простата математика показва, че
Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП  са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо.
Това ли е дясното в България? Или и двете партии БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета с лика на Тато?
Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков:
Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията.
Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ
Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител
Цецка Цачева  – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен

Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията
Менда Стоянова  – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив
Пламен Нунев – редови член на БКП
Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка:
Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.
Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).
Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.
Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП.
Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП
Да видим какво е положението в другите партии от управляващата коалиция
ДБГ
Меглена Кунева – съпруга на Андрей Пръмов, син на българския партизанин и политик от Българската комунистическа партия Иван Пръмов, тогава председател на Централния кооперативен съюз и народен представител, бивш министър и секретар на ЦК на БКП
ДСБ
Радан Кънев  - син на член на БКП, директор на пристанище „Варна“ по времето на социализма
ВМРО
Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.
АБВ
Георги Първанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Гоце, член на БКП от 1981 г.
НФСБ
Валери Симеонов - Баща му Симеон Балевски, от известната комунистическа фамилия Балевски, е полковник от запаса и запален комунист-активист. Самият Валери е бил кандидат-член на БКП
БДЦ
Христо Ковачки (всички останали са просто негови марионетки) - курсант във Висшето военно-артилерийско училище. Завършил в един от секретните университети в Ленинград специалност, достъпна само за хора от висшия ешелон и от разузнаването.
Оказва се, че накъдето и да се обърнем, ни дебнат сенки от миналото. Всички управляващи, цялата фалшива „алтернатива“, целият ни избор е между креатури на БКП. Маскирани зад фалшива дясна идеология, те подменят ценностната система и я превръщат в гротеска на оня социализъм, от който избягахме. А самата партия-наследница на БКП сложи начело дама, идваща от СДС – първото отроче на агонизиращата в края на 80-те комунистическа партия.

Автор: Пресиян Антонов

Източник: http://www.gudelnews.com/2017/10/75-50.html

Китайски адвокат разбива илюзиите за комунистическата партия (част 2 последна)

Китайски адвокат разбива илюзиите за комунистическата партия (част 1)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

@ Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?
@ Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
@ Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!