Мъж от Тетевен се изгаври с ипотека: Върна къщата в насипно състояние - на тухли... всичко е законно...

Мъж от Тетевен се изгаври с банката, в която направил ипотека на дома си. Господинът успял да прецака институцията, като й предал полагащия й се дом в… насипно състояние! Потърпевшият дал последните си средства, с които разполага, за да събори къщата, обитавана от него и семейството му. Домът бил ипотекиран и семейството не можело да плаща вноските по кредита. Земята обаче, върху която била построена сградата, не била включена в ипотеката.

Така обитателите й предпочели да разрушат къщата и да я дадат на банката, като върху земята си построят нова, тъй като щяло да им излезе по-евтино, отколкото да си плащат кредита.

След като я съборило, семейството натоварило строителние отпадъци в „Камаз“ и пренесло къщата в насипно състояние пред централния офис на банката в Тетевен, където била направена ипотеката.

Решило да се изгаври с банковата институция и влязло в паричния салон, преструвайки се, че е отчаяно. Започнал театър и молби да не им отнемат дома. Децата се сдирали от рев, майката пищяла, бабата кълняла, но директорът на банката казал „Не, не можем да правим изключения“.

Какво било изумлението му, когато мъжът ухилен излязъл пред банката и се провикнал: „Не искат баджанак. Стоварвай!“ Баджанакът, който бил шофьр на „Камаз“-а, изсипал товара пред входа и надул клаксона за поздрав към директора.

Източник: Ловеч Медия

Източник/ци: http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_240.html

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...