Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Екатерина Захариева ГОРДО: НИКОЙ не може да ПРЕМИНЕ българската ГРАНИЦА! ГЕРБ я ПАЗИ!

Снимката циркулирала свободно в съседна Турция като реклама | Сн.: bTV Media Group

Българската външна министърка Екатерина Захариева за няколко месеца дотолкова се вживя в ролята си, че започна да ръси политически „мъдрости“ и за България, и за цяла Европа.

Европата, както я нарича Алековият герой Бай Ганьо, според Катето Захариева, не можела без България. Защото България можела без Шенген. Но пустият му Шенген не можел по никакъв начин без България.

И то не за друго, ами защото ние сме били най-добрата външна граница на Евросъюза. И сме спирали, при това много ефективно, всякакви мигранти и други подобни нарушители. Които вече нарушавали не само нашата граница, но и външната граница на ЕС. С това се похвали очилатата министърка в ефира на Нова телевизия вчера.

Затова нашата външна граница трябвало да бъде „бетон“. И тя наистина била такава. Телената ограда по границата ни спирала не само мигрантите. Тя спирала и заразените животни от Турция. И така ни предпазвала от шап и други болести по животните.

Не знаем как е при животните. Но горчивата истина е, че нашата, така наречена „външна“ граница не може да спре никого. И само който не го мързи, само той не е пресякъл свободно нашата гранична бразда. Някои дясно мислещи хора веднага ще ми опонират. Защото, според тях Валери Симеонов отдавна е направил телената ограда по границата. И вече всичко там е шест.

Но дали е шест или четири, или две, можем веднага да разберем дори само от куриозния и срамен факт, че мигрантите, които преминават нашата граница, ни се подиграват най-безсрамно. И за да докажат, че си прескачат свободно и безпрепятствено през „страшните телове“, те си правят селфита със своите скъпарски джиесеми. Преминават със стълби, дълбаят огромни ровове под оградата, режат я с ножици…

И трябваше да се появят снимките, огласени от Елена Йончева за състоянието на границата ни, за да лъсне огромното безобразие на властниците. Защото целия медиен шум, създаден от управляващите около това дали е направена телената ограда, доколко е готова, скоро ли ще стане и дали ще струва скъпо…Този невероятен медиен шум бе създаден нарочно. С цел да внуши на хората в България, че едва ли не нашата сигурност зависи от една…телена ограда по границата.

Само че една телена ограда изобщо не може да реши никакъв проблем на сигурността на страната ни. Защото видяхме, че всеки може да премине въпросната ограда, без много труд. Мислещите хора ще се запитат защо става така? Ами много просто. Защото оградата, веднъж построена, не може да се остави на произвола на съдбата. Тя трябва да се охранява.

Най-напред трябва да се пази със сигнално-охранителнатехника. След това трябва да има постоянни гранични постове, които едно време се наричаха застави. С други думи гранична полиция не може да изпълнява тази функция. Защото трябва не полиция, която едва се промъква през храсталаци и кози пътеки до заветната бразда, която уж трябва да охранява…И която нощува дори не в палатки, а в някакви подобия на саморъчно направени колибки от клони и кал.

Трябват ни постоянни гранични войски. Подготвени физически и психически, въоръжени със съвременно оръжие и оборудвани с достатъчно бойна техника. Трябват ни гранични застави и денонощно бойно дежурство на гранични патрули. Така се охранява граница.

Проблемът е, че няма откъде да се вземат пари. Защото всички пари на държавата са окрадени от олигарсите и „честните бизнесмени“.

И докато окраденото от тях не се върне на държавата…И докато държавата не поеме своите функции във всички стратегически отрасли на икономиката и военното дело…Ние няма да имаме нито граница, нито държава.

А полевите командири на Ислямска държава ще вършеят свободно из България. И в хилядите джамии, построени с разрешението на Борисов и ГЕРБ, ще се учи радикален ислям. И ще се насъскват българските турци да искат автономия върху исконни български земи.  Това е.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Източник:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!