Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ердоган ПРЕВЗЕМА България! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности! Истината ще ви РАЗТЪРСИ!

Изключително нагло и безцеремонно,  България е включена в състава на Турция, на карта, показана по известната турска телевизия „Osmanli TV“.

В турско червено е боядисана цялата територия на България във въпросната  карта, излъчена вчера в едно от предаванията на канала „Osmanli TV“, което запознава зрителите с прогнозата за времето в Турция.

Трябва да отбележим, че Турция не за пръв път се намесва във вътрешния политически и икономически живот на България. Тайната, но известна на всички цел на Ердоган, е да възстанови миналото величие и блясък на бившата Османска империя. И за целта нахлува под различни предлози на територията на суверенни държави като България. И се опитва с помощта на измислени фондации и наливане на много пари от бюджета на турската държава, да манипулира и контролира политиката на дадената страна. В случая, на България. Както и да я превземе, със или без войски.

Ще напомним, че много факти потвърждават тезата за незаконно вмешателство на Турция в работите на суверенни държави. Явна и груба намеса във вътрешните работи на България бе осъществявана по времето, когато посланик на Турция в нашата страна бе небезизвестният Сюлейман Гьокче.

Чрез своите изказвания, Гьокче се месеше непрекъснато в работата на българските държавни институции и дори си позволи да направи турска политическа партия в България, която бе оглавена от Лютви Местан и наречена с гръмкото име ДОСТ. Премиерът Борисов не само си затваряше очите за всичко това, но има и главна „заслуга“ за узаконяването на тази небългарска партия, въпреки категоричната конституционна забрана за съществуването на такива организации в страната.

Нещо повече. Отдавна хората в България алармират за значителното увеличаване на компактно турско население в много изконно български градове като Търговище, Разград, Шумен, Кърджали, Хасково, както и в Родопите. С други думи турцизирането на населението в България върви с пълна сила.

Един от крещящите факти за грубата намеса на Турция вделата на суверенна България, е това, че само за 25 години в нашата страна бяха построени повече джамии, отколкото има в самата Турция. Стигна се дотам, че дори детските играчки в Търговище крещят фразата „Аллах акбар“.

Следва да отбележим, че много пъти в България бяха залавяни известни главатари на Ислямска държава, които се чувстват като у дома си в България. А и на много от тях бяха издадени по неведоми пътища истински български паспорти. За да могат да вършеят из цяла Европа и да вършат пъклените си дела. Но Борисов изобщо не реагираше на тази явна и нагла подготовка за превземането на България от ердогановите турски джихадисти. Той бе зает да целува ръката на султан Ердоган.

Затова, за никого в България, нямаше нищо поразително и шокиращо във факта, че през цялото време, официалните български власти в лицето на борисовото правителство, позорно мълчаха за наглото турцизиране на родината ни. И добре, че се появи президентът Радев, който единствен се обяви против грубата намеса на бившия посланик Гьокче, във вътрешните работи на суверенна България. И само дипломатическите усилия на Румен Радев помогнаха въпросният турски „дипломат“ да бъде позорно изгонен от пределите на страната ни.

За да ни стане ясно колко изключително сериозни са усилията и намеренията на Ердоган да възстанови бившата Османска империя, ще припомним още нещо. Под формата на „борба с тероризма“, турският президент заповяда на свои войски да нахлуят най-напред в Ирак, а след това и в Сирия. Употребяваме думата „нахлуване“, защото турските военни подразделения влязоха на територията на Ирак и Сирия абсолютно незаконно. Никой не ги беше канил в тези суверенни държави. Напротив. Законните правителства на Ирак и Сирия на няколко пъти се обръщаха към Турция с настоятелното искане Ердоган да изтегли войските си от техните територии.

Само че това не се случи. Войските на Ердоган влязоха в тези държави. И там си останаха, уж да се бият с терористите, а всъщност да ликвидират кюрдите и да включат тези територии в турската държава. Това показва, че президентът Ердоган и турското правителство са решени да не се спират пред нищо, за да осъществят своите пантюркистки „идеи“. И да „присъединят“ към Турция много независими държави.

В тази изключително тревожна и опасна за България обстановка, Борисов не просто мълчи. Той ходи да целува ръката на Ердоган. Как може да се квалифицира подобно действие, освен като пълна безотговорност, ако не и предателство спрямо националната сигурност?

Защото истината е, че нито Ердоган, нито Меркел, нито Макрон, нито британката Тереза Мей ще си мръднат пръста да ни помогнат, ако не дай Боже, турски войски нахлуят в България.

Единствената държава, която може и иска да ни помогне е Русия. И точно нейната помощ отхвърлят по всякакъв начин  и Борисов, и неговите гербаджийски пудели. Как може да се нарече това, освен служене на чужди и враждебни на България интереси?

Затова народът иска правителството на Борисов и неговата партия ГЕРБ да напуснат политическата сцена. Преди да са ги изритали оттам с шутове.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!